![סהרוני מיני קשקבל לאירוח d792d791d799d7a0d799d795d7aa 22 - סהרוני מיני קשקבל לאירוח](http://pirge.co.il/wp-content/uploads/2008/11/d792d791d799d7a0d799d795d7aa-22.jpg)
סהרוני קשקבל
מתכון מקרובת משפחה
מקפיאים בקופסה בפריזר ושולפים לחימום לפני ההגשה.
חימום: תנור חם 180 מעלות אפיה כ-5 דקות עד שמפשיר וקריספי.
המצרכים וההכנה:
200 גרם מרגרינה או חמאה רכה
מיכל שמנת חמוצה
200 גרם גבינה מגוררת מסוג קשקוול
שקית קטנה קמח תופח = 1/2 2 כוסות
ללוש לבצק רך ועדין.
לשמור מכוסה במקרר 5 שעות.
לחלק ל-5 חלקים
כל חלק לרדד לעיגול
כל עיגול לחלק למשולשים שווים.
מגלגלים מהצד הרחב לצר
מניחים על ניר אפיה.
מברישים ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים בחום 175 כ-15 דקות-עד הזהבה.
200 גרם מרגרינה או חמאה רכה
מיכל שמנת חמוצה
200 גרם גבינה מגוררת מסוג קשקוול
שקית קטנה קמח תופח = 1/2 2 כוסות
ללוש לבצק רך ועדין.
לשמור מכוסה במקרר 5 שעות.
לחלק ל-5 חלקים
כל חלק לרדד לעיגול
כל עיגול לחלק למשולשים שווים.
מגלגלים מהצד הרחב לצר
מניחים על ניר אפיה.
מברישים ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים בחום 175 כ-15 דקות-עד הזהבה.
המלצה:
לא כדאי להשחים מדי כי ההשחמה הסופית עדיפה בחימום לפני ההגשה.
![סהרוני מיני קשקבל לאירוח d79ed799d7a0d799 d791d799d7a1d799 d7a1d794d7a8d795d79f - סהרוני מיני קשקבל לאירוח](http://pirge.co.il/wp-content/uploads/2008/11/d79ed799d7a0d799-d791d799d7a1d799-d7a1d794d7a8d795d79f.jpg)
תהנו
מוצלח ביותר מומלץ מאוד
אני מכינה כמות כפולה מקפיאה .
לימיי שבת בבוקר.
סיגל זה בדיוק מה שאני עושה.![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
מקפיאה ותמיד יש נישנוש טעים לכל שעה ומצב רוח.
תודה לך
אפשר במקום קשקוול גבינה בולגרית?
לא,את הקשקבל תחליפי בגבינה צהובה אפילו רזה.