סהרוני קשקבל
מתכון מקרובת משפחה
מקפיאים בקופסה בפריזר ושולפים לחימום לפני ההגשה.
חימום: תנור חם 180 מעלות אפיה כ-5 דקות עד שמפשיר וקריספי.
המצרכים וההכנה:
200 גרם מרגרינה או חמאה רכה
מיכל שמנת חמוצה
200 גרם גבינה מגוררת מסוג קשקוול
שקית קטנה קמח תופח = 1/2 2 כוסות
ללוש לבצק רך ועדין.
לשמור מכוסה במקרר 5 שעות.
לחלק ל-5 חלקים
כל חלק לרדד לעיגול
כל עיגול לחלק למשולשים שווים.
מגלגלים מהצד הרחב לצר
מניחים על ניר אפיה.
מברישים ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים בחום 175 כ-15 דקות-עד הזהבה.
200 גרם מרגרינה או חמאה רכה
מיכל שמנת חמוצה
200 גרם גבינה מגוררת מסוג קשקוול
שקית קטנה קמח תופח = 1/2 2 כוסות
ללוש לבצק רך ועדין.
לשמור מכוסה במקרר 5 שעות.
לחלק ל-5 חלקים
כל חלק לרדד לעיגול
כל עיגול לחלק למשולשים שווים.
מגלגלים מהצד הרחב לצר
מניחים על ניר אפיה.
מברישים ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים בחום 175 כ-15 דקות-עד הזהבה.
המלצה:
לא כדאי להשחים מדי כי ההשחמה הסופית עדיפה בחימום לפני ההגשה.
תהנו
מוצלח ביותר מומלץ מאוד
אני מכינה כמות כפולה מקפיאה .
לימיי שבת בבוקר.
סיגל זה בדיוק מה שאני עושה.
מקפיאה ותמיד יש נישנוש טעים לכל שעה ומצב רוח.
תודה לך
אפשר במקום קשקוול גבינה בולגרית?
לא,את הקשקבל תחליפי בגבינה צהובה אפילו רזה.