קציצות עוף ותירס "שניצל תירס"
תראו ממצרכים כל כך פשוטים מה הכנתי
נאה לעין בעיקר טעים .
כנסו לתגובות של חברתינו לאתר יפעתי .
היא הכינה למתכון תמונות מדהימות שוות.
תודה יפעתי.
בקערה:
1/2 קילו בשר עוף טחון
1/2 1 כוסות תירס
כף רוטב צ'ילי
ביצה גדולה
1/4 כוס פירורי לחם
מלח,פלפל
לערבב
להכין קציצות גדולות ולהניח בצלחת עם ה ר ב ה פירורי לחם
להפוך את הקציצה.
לטגן בשמן חם (לא עמוק) משני הצדדים
תהנו
רינה הוסיפה בצל מטוגן וזה שידרג המון.לשיקולכם. ראו את התגובה שלה למטה.
תודה רבה.
הכנתי ויצא מצוין כמובן.
אמא שלי הרשתה לעצמה להוסיף כמה דברים בשביל הטעם: קצת מרק עוף, אבקת גריל עוף, פפריקה מתוקה ובמקום הצ'ילי שמתי טיפה שום ורסק עגבניות.
את מככבת עם המתכונים אצלי בבית וכול פעם שאני מחפשת מתכון אני ישר ניגשת לבלוג שלך וממליצה בחום לכול מי שאני מכירה.
רק עכשיו נחשפתי לאתר שלך, מדהים ברמות בתור אחת שצריכה לבשל כל יום מצאתי הרבה פתרונות באתר, וכבר הספקתי להכין כמה מטעמים וגם כמה קינוחים מדהימים…כיף שיש ממי ללמוד למרות אני בשלנית ואופה לא קטנה
אז תודה לך על אתר נפלא וקל להכנה…..
סימה יקרה שלום רב
תודה שהצטרפת לאתר שלי. שימחת אותי במחמאות על ההתחלה ;)
יש לי בקשה , אנא ממך, לכתוב את התגובות בסוף כל התגובות למטה ולא למעלה או באמצע.פשוט יהיה לי יותר קל למצוא אותך כשהסדר לא משתנה.
סימה,
תוכלי להיעזר במגוון הקטגוריות הענפה שהכנסתי בצד שמאל ע"מ להקל למצוא את כל המתכונים שבאתר.
בנוסף, אם את רוצה למצוא מתכונים רק מכרובית רשמי בחפש באתר את המילה:כרובית.
אז שיהיה נחמד ומלא כל טוב ובעיקר טעים :cry:
האם אני יכולה להקפיא ?
אם כן באיזה שלב של ההכנה
תודה
מירי
מירי
מציעה לך להקפיא קציצה אחת ולראות איך היא מגיבה בהקפאה.אני לא בטוחה למרות שנראה שאין בעיה.
בהצלחה ותהנו
פירגה
האתר שלך פשוט מדהים .
את נותנת לי הרבה רעיונות לארוחות תמשיכי כך כל הכבוד :lol:
רחלי בשמחה רבה והמשך טעים :lol:
היי פירגה
לאחר זמן מה שלא הייתי כאן, הכנתי קציצות העוף והתירס ויצאו לי מעולות.
מתכון מוצלח ומאוד וקל להכנה.
הוספתי עוד כמה דברים לחזה עוף הטחון:
1 בצל גדול שאותו טחנתי ביחד עם חזה העוף
3 שיניי שום כתושים
תבלין לקציצות
אבקת מרק עוף
2 כפות שמן קנולה
ערבבתי יחד עם המצרכים שכתובים במתכון
והוספתי קצת יותר פירורי לחם בגלל שהוספתי את הבצל הקצוץ והוא השאיר קצת נוזלים.
יצא נפלא וטעים ביותר :lol:
הנה הקציצות הנפלאות שהכנתי:
http://picasaweb.google.com/yifat.zr/VneZhC#
המון תודות
יפעתוש יקרה
התגעגעתי.חסרת לי מאד.
רשמתי במתכון שיכנסו לראות את התגובה שלך ואת ה"בוק" המדהים שהכנת למתכון.
נראה שגעון,כרגיל ולך התודה מכל הלב.
וגם חן חן לך על ההמלצה :lol:
תודה פירגה :P
ולגביי ה"בוק" חחח, אני אוהבת לעשות "בוק" למתכונים, כמובן שניסחפת עם
הצילומים : :lol:
וכמובן המתכון מומלץ בחום, קל להכנה וטעים מאוד, מאוד, מאוד … יאמייי…
יפעתוש, אני אוהבת שהמתכונים קלים להכנה. זה הכיף ובעיקר שיוצא טעים.
חן חן יקירתי על כל הפירגון והמחמאות
טעים טעים
מתכון מצויין ומדוייק,
ובעיקר משמח להכין שניצל תירס לא תעשייתי
אני הוספתי עוד קצת מהצ'ילי- אנחנו אוהבים חריף
תודה ויום טוב
חגית תודה רבה
מסכימה איתך שאין כמו להכין טרי והצ'ילי עלייך ;)
לבריאות
היי פירגה, המתכון נראה מעולה ואני אכין אותו בשבת.
האם אפשר לאפות את הקציצות האלה בתנור במקום לטגן ?
אני אוהבת מאוד את המתכונים שלך ואת האתר :lol:
תודה :P
תודה מומה יקרה
לדעתי חזה עוף יצא יבש באפיה.כמעט בטוח.
את יכולה לשלב אותו עם בקר ואז לשמן היטב ניר אפיה ולהניח את הקציצות.
אחרי אפיה של 10 דקות בחום 180 להפוך את הקציצות ולרסס עליהם תרסיס שמן ושוב לאפות עוד 10 דקות.
תבדקי שמוכנות וזהו….
זה הסוד לכל הקציצות שאת רוצה להמיר מטיגון לאפיה.
קציצות מאפיה יש להגיש מיד שיישארו עסיסיות וטעימות.
בהצלחה
בוקר טוב פירגה
איזה קציצות נהדרות, עכשיו סיימתי לטגן,
פשוט נהדר וכל כך טעים !
אימצתי את הרעיון של יפעת, הוספתי בצל (אני קצצתי ולא גירדתי)
ממליצה בחום !
תודה
שבת שלום
איריס
איריס תודה רבה חמודה
תהנו מהקציצות . כל אחד כותב מה הוסיף וזה מגוון ובעיקר טעים.שווה לקרוא את התגובות שלכם.
שבת שלום :lol:
פירגה אהובתי,
נסיעה טובה, מקווה שעוד לא נסעת….
האם להכין עם תירס גרגרים קפוא? או תירס מקופסאת שימורים??????????
בהול….
ליאתי
ליאתי,מבחינתי תירס קפוא אבל לא כל כך חשוב
הכנת?
פירגה אהובתי,
כן הכנתי יקירתי עם קופסאת שימורים "תירס מתוק", יצא ממש מדהיםםםםםםםםםםםםםםם, הילדים לא הפסיקו לטרוף!!!
:lol:
תודה,
אהובתי
אגב פירגוש, למתכון הוספתי:
1 בצל קצוץ דק
וחופן פטרוזיליה….
אמממממממממממ טעים,
ליאתי :!:
ליאתוש, אחלה שידרוגים ויאמי שטעים גם לכם :lol:
תודה :lol:
מתכון מנצח.
פשוט להכנה וטעים טעים.
(אני טחנתי את התירס).
הי דפנה תודה רבה רבה על השידרוג
שמחה שאהבתם ונהניתם
תודה ממש טוב מומלץ הילדים ממש אוהבים… :lol:
שירי יקרה תודה על ההמלצה :lol:
שבת שלום
באירוח בשבת עשתי גם את הקציצות האלה.
הקטנים מאוד אהבו [גם הגדולים] הקטנים הלכו וחזרו הלכו וחזרו בלי להסתכל על המזנון העשיר מה
שהם ראו זה רק את הקציצות האלה.
אני ממליצה בלי לחשוב פעמיים.
פשוט טעים.
באהבה גדולה פירגה.
פנינה יאמי איזו המלצה נפלאה. גם אני חושבת שהקציצות האלה מדהימות.
כיף שהילדודס נהנו
הי פירגה,
מציעה חלופה עקב אלרגיה לביצים וחוסר חשק לטגן :P
במקום ביצה שמתי 2 כפות טחינה גולמית ואפיתי בתנור- יצא חמוד לאללה. (בטוח שבטיגון ועם ביצה היה יוצא יותר רך אבל גם כך היה טעים).
יום נעים
שחר הי חמודה
שימחת אותי שה"טיפ" טחינה/חומוס תופס אצלכם. כל שידרוג טעים מתקבל בברכה.
תודה
כמה קל פשוט וטעים
אני כמובן לא התאפקתי :eek: והוספתי טחינה ירוקה חריפה ;)
שאלה: בקציצות מחזה עוף את רושמת עוף טחון
כשאת רושמת בשר טחון …מתי אני יודעת אם להשתמש בבקר טחון או בהודו או בואריאציות של כל השלושה
ברבורית יקרה
כרגיל, את משהו.
שיהיה וימשיך להיות שבוע נפלא וטעים
בשר טחון שעדיף אישית עלי זה שילוב של חצי הודו+חצי בקר
אבל, יש תבשילים שכתוב בקר אז תלכי על זה בלי שילובים.
יקרתי
הילדים אמרו מעדן אמיתי יותר טוב משניצל תירס מוכן,
הוספתי בצל מטוגן,תבלינים יצא מעולה כמובן שהכל בזכותך,
רינה,בצל מטוגן ישדרג באלף מונים.אוסיף למתכון.
תודה וכיף שאהבתם ושכתבת לי :lol:
שלום
יש גרסה צמחונית? :oops:
דרורה ראי כאן בין שלל הלביבות והקציצות שלי:
http://pirge.co.il/category/לביבות-וקציצות
פירגה חביבה :lol:
הכנתי את הקציצות עכשיו הילדים טרפו הכל לבריאות :lol:
תודה על המתכון – :lol: :מומלץ מאוד טעים וקל להכנה
ואפילו גם בריא
שבת שלום
לאה תודה על ההמלצה הנהדרת
פירגה בוקר טוב.
הכנתי אתמול ויצא טעים מאוד
כל הכבוד.
הי אליה
תגובה נהדרת ומחממת לבבות :lol:
היי
הכוונה לצ'ילי חריף או מתוק?
ומה יותר מתאים ומומלץ לדעתך, בצל מגורר\חתוך או שום?
(לא אוהבת בצל מטוגן)
הכוונה לצ'ילי מתוק (שהוא גם חריף במידה מסויימת ופיקנטי מאד)
בצל מגורר גס יהיה מעולה
היי שוב
תודה על התשובה הקודמת,
רציתי לשאול-אם אין צ'ילי בבית, האם יש תחליף אחר?
האם אפשר במקום זה להוסיף כף קטשופ?
אם אין צ'ילי אפשר קטשופ מתוק/חריף
ממממממממממממ ………… טעים אני מקווה שעד הארוחה ישאר משהו…. :lol:
וגם אני הוספתי את הבת שלי להכנת הבלילה. אני חושבת שבחישה של ידיים קטנות ממש משדרגות את המנה…
אני שלום רב,תודה על התגובה הטעימה.
תמשיכו להנות וחג עצמאות שמח לכולכם.
בוקר טוב פירגה. האם אפשר להכין עם חזה הודו טחון? תודה ויום נפלא!
שרית,אני לא מכירה אבל תנסי פעם ותראי אם לא יוצא יבש.
יום נפלא גם לך
פירגה היקרה
פשוט אין מילים…. הילדים שלי כ"כ אהבו את זה
לבריאות והמשך טעים
הי לדעתך אפשרי לעשות את זה בגרסה כשרה לפסח?
ברור שאפשר.
היי פירגה
מתכון מצויין יצא טעים מאד!
שידרגתי עם קצת מיונז, שום כתוש, פטרוזיליה, פפריקה מתוקה ומעושנת, גריל עוף וכמון.
טיגנתי עם פירורי פנקו לקראנציות.
תודה!!
תודה קרן.שימחת אותי.
יום נעים לך.