מתכון מהיר לתפוחי אדמה משולבים מיקרו ותנור-חלבי
מתכון נהדר ללחוצים בזמן .
מרשים וטעים.
מקור:פירגה
מקור:פירגה
מצרכים:
6 תפוחי אדמה מקולפים חתוכים לפרוסות בינוניות
כף חמאה
5 כפות שמנת מתוקה
5 כפות שמן זית
כף אבקת מרק בצל
כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית אבקת שום
כף חמאה
5 כפות שמנת מתוקה
5 כפות שמן זית
כף אבקת מרק בצל
כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית אבקת שום
מלח ופלפל לטעם
כפית קטשופ-לא חובה
2 עלי פטרוזיליה קצוצה טרייה
2 עלי פטרוזיליה קצוצה טרייה
מבשלים במיקרו את תפוחי האדמה בכלי מתאים מכוסים בניילונית (לנקב עם קיסם מספר חורים)
כ-8 דקות.
מרפדים תבנית בניר אפיה משומן היטב
מסדרים את תפוחי האדמה על הניר
מערבבים את כל המצרכים ויוצקים על תפוחי האדמה. מברישים.
מחממים מראש תנור לחום 200 מעלות ואופים כ-10 דקות או עד השחמה.
מגישים מיד.
מחממים מראש תנור לחום 200 מעלות ואופים כ-10 דקות או עד השחמה.
מגישים מיד.
ניתן לפזר פירורי לחם לפני האפיה.
תהנו
תהנו
מעולים,הכנתי וכולם נהנו,רק מה לוקח קצת יותר זמן בתנור.
הייי אבי
בהמשך הקציצות, ראיתי את המחמאה לתפוחי האדמה.כמובן זמן זה טוב.
תשאיר יותר זמן עד שיהיו לטעמכם.
אז עד הפעם הבאה מאחלת בהצלחה ובעיקר שיהיה טעים כל מה שתכין.
פירגה
הכנתי אבל בלי הקטשופ ונהננו מאוד
שני גוונים:
1. במקום אבקת מרק בצל הוספתי בצל ירוק קצוץ דק.
2. ערבבתי תפוחי אדמה ובטטות.
מתכון מהיר, טעים ויפה למראה . מה עוד צריך????
בלהה,נהדר ותודה על ששיתפת בתגובה הטעימה
לא הבנתי למה לסדר ואחר כך לערבב
הי יאיר,במקום מערבבים=מברישים.
תודה והמשך חג שמח