עוד תבשיל נהדר שהכנתי לנו בשילוב ירקות בשר וטעמים.
מקור:פירגה
מצרכים לקציצות:
1/4 קילו בשר הודו/עוף טחון
1/4 קילו בשר בקר טחון
ביצה
2 פרחי כרובית מבושלת מפורקת לחתיכות קטנות או מגוררת
מטגנים 3 בצלים קצוצים פרוסים
מפרישים חצי לקציצות וחצי לרוטב
מלח,פלפל
מערבבים ומוסיפים פירורי לחם לפי הצורך
מכינים קציצות שמנמנות ומטגנים מ-2 הצדדים
מכינים בסיר שטוח ורחב את הרוטב:
לבצל המטוגן שנשאר מוסיפים:
כף רסק עגבניות
4 עגבניות קלופות מגוררות או להוסיף עוד כף רסק עגבניות
כף פפריקה מתוקה
כפית אבקת מרק עוף
כף גדושה סוכר
מעט מיץ לימון
פלפל שחור
2 כוסות מים רותחים מערבבים
את פרחי הכרובית שנשארו
מוסיפים קוביות מתפוח אדמה גדול ופרוסות דקות מגזר גדול
בטטה חצויה לאורך
טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
מבשלים את הרוטב על להבה קטנה עד שהירקות מתרככים
מוסיפים את הקציצות ומבשלים כ-10 דקות הכל ביחד על להבה נמוכה
אם רוצים יותר רוטב יש להוסיף מים רותחים מאחת פינות הסיר.
תהנו
במילה אחת: מושלם
כמו כל המתכונים שלך!
ואואואו שרי יקרה
גם אני "מכורה" למתכון הזה.
תודההההההההההה
לראשונה מצאתי את האתר שלך
ניסיתי את המתכון ויצא מצוין
כיוון שאני אוהבת לבשל אנסה את יתר המתכונים שלך הכל נראה טוב
תודה מרים
מרים ברוכה הבאה.מאחלת לך שתמשיכי להכין מטעמים ולקבל מחמאות.
יש באתר שלי מגוון גדול ובטוח תמצאי מטעמים שמתאימים לכם.
אשמח תמיד לשתף ולקרוא את חוות דעתכם
תודה :lol:
בוקר טוב , הכנתי בשינויים קלים ,רק עם בקר , לא היתה בטטה הכנתי עם דלעת , יצא מעולה , כולם אהבו.
רותי,שימחת אותי הבקר. תודה.
חיבוק לשבוע נפלא וטעים.
יצא מעולה!!!!!! יאמי-תודה רבה.
כרמתי הי,
לבריאות והמשך הנאה ופינוק