פול י ב ש חום לנישנוש
קונים את הסוג הענק , החום.
יש עדות שהפול לא בריא להם. לברר היטב לפני שאוכלים. בעיקר ילדים.
מאת:פירגה
מצרכים והכנה:
שקית פול יבש ע נ ק בצבע חום
1/2 שקית אבקת סודה לשתיה
מלח
(כמון,פלפל שחור רק אם אוהבים)
משרים את הפול במים ואבקת הסודה לשתיה יום או יומיים עד שמתחיל להתבקע
שוטפים ומבשלים ב ל י מלח רק במים עד שהפול רך מאד .
במידה והפולים קשים ולא מתרככים ,להוסיף מעט אבקת סודה לשתיה גם למים ולהמשיך בבישול עד שרכים.
שומרים במקרר ומגישים עם מלח."טיפים"
אחרי הבישול ניתן לקלף את הפול
אחרי הבישול אנחנו עושים חתך קטן בקליפה בחלק של החריץ ושולפים בלחיצה.
במידה והפולים עדיין קשים להוסיף מעט אבקת סודה לשתיה גם למי הבישול.
תהנו
שומרים במקרר ומגישים עם מלח."טיפים"
אחרי הבישול ניתן לקלף את הפול
אחרי הבישול אנחנו עושים חתך קטן בקליפה בחלק של החריץ ושולפים בלחיצה.
במידה והפולים עדיין קשים להוסיף מעט אבקת סודה לשתיה גם למי הבישול.
תהנו
וואיי זה נראה טוב רק חבל שאני אלרגית לפול :cry:
איזה באסה
פיירגה המתכונים שלך אלופיםם!
:lol:
מותר לאכול את הקליפה ???
ממש לא :lol:
דווקא כן אפשר לאכול את הקליפה. אנחנו מוסיפים בבישול כמון זה יוצא יותר טעים
לבשל את הפול עם כמון לא מומלץ
מוסיפים את הכמון בסוף הבישול
אני ממליץ על הרתחת הפול
ושפיכת המים בפעם הראשונה
בשום פנים ואופן לא לאכול את הקליפה
היא יכולה לנפח את המעיים ולגרום לגזים –נפיחות–וכאבים
לאבשלום תודה רבה.
אוכל פול עם קליפה אין שום כאבים וגזים זה לא נורא
לא רק שמותר לאכול את הקליפה היא אפילו בריאה מאוד ומפוצצת בסיבים תזונתיים שיעזרו לשמור על פעולת מעיים תקינה
תודה רבה מישו,
סוף שבוע רגוע וחמים