d79cd791d799d791d795d7aa d79ed7aad795d7a7d795d7aa d792d791d799d7a0d794 - לביבות גבינה מתוקות עם ספגטי

לביבות גבינה מתוקות עם ספגטי

d79cd791d799d791d795d7aa d79ed7aad795d7a7d795d7aa d792d791d799d7a0d7943 1 - לביבות גבינה מתוקות עם ספגטי

לביבות ספגטי גבינתיות מתוקות
ופה למטה תמונה של לביבה חמה ומתוקה שהכינה וצילמה: shiR123d79cd791d799d791d795d7aa d7a1d7a4d792d798d799 d792d791d799d7a0d7aad799d795d7aa d7a9d799d7a8123 1 - לביבות גבינה מתוקות עם ספגטי

תפרגנו לעצמכם להתמכר  ופשוט תהנו.

מצרכים והכנה:
250 גרם ספגטי דק מבושל לפי הוראות היצרן מסונן ולא שטוף
לשים בקערה את הספגטי ולהוסיף:
250 גרם גבינה לבנה 5%
3 ביצים טרופות במזלג
1/2 כוס סוכר
כף סילאן
כפית קינמון
2 כפות קמח רגיל ואחרי בחישה להוסיף עוד אם צריך.

5 כפות שמן לטיגון
הוספתי 4 כפות דובדבנים מסוכרים קצוצים וההפתעה טעימה ביותר (אפשר להוסיף צימוקים או פירות יבשים)
לערבב
לחמם במחבת ג ד ו ל ה שמן מרודד
להעמיס על המזלג כמות של 2 כפות בערך לא סימטרי ולצקת כמו שיוצא למחבת החמה
לטגן לביבות ולהשחים מ-2 כצדדים
לפזר סוכר ולהגיש עם שמנת או יוגורט

שיטת האפייה:
להניח את הלביבות  צ פ ו ף  על ניר אפיה מ ש ו מ ן . לרסס עליהם שמן  ולאפות בחום 175 20 דקות.
להפוך את הלביבות ולרסס שוב במעט שמן . להמשיך לאפות עוד כ-10 דקות.

תהנו

31 תגובות על “לביבות גבינה מתוקות עם ספגטי

  1. הכנו הערב את הלביבות. יצאו מצויין!!
    הילדה (הבררנית…) אהבה מאוד!
    תודה

  2. זאת כבר פעם שנייה שאני מכינה את הלביבות הללו והן פשוט טעימות להפליא!

    תודה!

  3. פירגה שלום!
    לפי המתכון שלך הכנתי מחצית מהלביבות מתוקות ומחצית מלוחות באופן כזה:
    ערבבתי את החומרים היסודיים: ספגטי, ביצים, גבינה, קמח וקינמון, חילקתי את הכמות ל-2 כשלחצי המתוק הוספתי את הסוכר והסילאן ולחצי המלוח הוספתי אבקת מרק בצל, פלפל ותבלינים – פפריקה,פטרוזיליה ושמיר יבשים. הלביבות שימשו לאירוח ויצאו נהדרות. נתבקשתי לתת את המתכון וכולם היו מופתעים מפשטותו ( טוב, לא כולם מכירים אותך ואת מתכוניך הנהדרים :P ).תודה :lol: ;) :oops:

  4. פירגה , אם משתמשים בספגטי צריך לחתוך אותם לרצועות קטנות שיתאימו
    לקציצות , אז לא עדיף אטריות דקות?
    תודה טלי

    • טלי, הכל טוב אם תצליחי לחתוך לס"מ אחד.
      אפשר לחתוך בפולסים קצרים במג'ימיקס.
      בהצלחה smile

  5. הכנתי בחגים ושכחתילכתוב תגובה:
    נ-ה-ד-ר!
    בני בן 4.5 חובב ספגטי ידוע והשילוב עם הגבינה ארוחת ערב מלאה מבחינתי.
    לביבות מסוג אחר, בלי ספגטי-לא באות בחשבון אצלו.

    • הי קרן
      שולחת חיבוק לקטנצ'יק ותבואי תמיד לשמח אותי בכאלה הודעות נהדרות
      smile תודה מקרב לב

  6. רשמת לסנן את הספגטי ולא לשטוף. האם הבלילה לא תצא מלוחה, כי הרי מבשלים את הספגטי עם מלח?

  7. היי פירגה הכנתי את הלביבות…לא נשאר גבינה משבועות אבל היה גביע קוטז'… ויצא טעייים smile

  8. היי פירגה,

    הכנתי הלביבות עם הבת שלי אמש, החלפתי את הקמח הרגיל במלא ואת הסוכר הלבן בחום והוספתי קצת פצפוצי שוקולד.

    יצא מעולה באפייה!!! ממש ממש טעים, וההתלהבות הייתה רבה….

    המון תודה…. :lol:

  9. היי פירגה, אני רוצה להכין להערב את הלביבות אבל לא הבנתי אם איזה ספגטי להשתמש? הספגטי הרגיל הוא ארוך, האם את חותכת אותו, ואם כן, איך בדיוק?

  10. לא הגבתי לי, בכל מקרה עשיתי איך שכתוב ואת הספגטי חתכתי לחתיכות קטנות, יצא ק ט ל נ י !!! הבת שלי השתגעה על זה

  11. מעולה כמו שאר המתכונים שלך. הכנתי עם הספגטי הדקיקים הקטנים. והשתמשי רק בשתי ביצים. ופחות גבינה. אבל אפשר לשחק עם זה כל פעם עם גבינה אחרת לדעתי. laugh

    • אודליה הי,
      אפשר להכין כמאפינס ואז צריך להוסיף קצת שמן לבלילה. וגם לרסס למעלה לפני שאופים. smile

להגיב על קרן מירושלים לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *