d7a7d795d792d79c d792d791d799d7a0d794 d7a1d799d79cd790d7a0d799 - קוגל אטריות מתוקות - מעדן חלבי

קוגל אטריות מתוקות – מעדן חלבי

 

d7a7d795d792d79c d792d791d799d7a0d794 d7a1d799d79cd790d7a0d7991 - קוגל אטריות מתוקות - מעדן חלבי

קוגל אטריות מתוקות – מעדן חלבי
זה טעים וריחני ומגישים עם שמנת חמוצה או יוגורט.
כיף לחזור בנוסטלגיה

המצרכים:
500 גרם אטריות ספגטי דקות – לבשל לפי הוראות היצרן
4  – 5 ביצים
1/2 כוס סוכר
2 כפות קמח מכל סוג ואחרי בחישה אפשר להוסיף עוד קמח
6 כפות שמן
250 גרם גבינה לבנה 5%
2 כפות סילאן
כף קינמון
ניתן להוסיף ת"ע אחד מגורר,אגוזים צימוקים חמוציות ועוד פירות יבשים.

אופן ההכנה:
לבשל את האטריות לפי הוראות היצרן
לסנן ולא לשטוף
בינתיים לחמם את הסוכר במחבת ולנענע עד שיהיה קרמל (לא להוסיף מים)
את הקרמל לצקת מיד כשהוא עדיין נוזלי על האטריות ה ח מ ו ת
לערבב היטב
להוסיף את יתר המרכיבים
לערבב ולצקת לתבנית מ ש ו מ נ ת
כדאי לשמן את השכבה העליונה בתרסיס שמן או אחר,  ולפזר קצת סוכר
לאפות בתבנית עגולה מספר 26 משומנת.(לא מכוסה)
אפשר לאפות בתבניות אישיות.
אפיה בחום 175 כ-50 דקות או עד שמוכן ומקורמל.

תהנו

17 תגובות על “קוגל אטריות מתוקות – מעדן חלבי

  1. כמה חיפשתי את המתכון הנהדר הזה!

    הבת שלי כבר כמה ימים מבקשת שאכין לה.

    אין כמוך…………………….כבר אמרתי נכון?

    באהבה,

    רחלי.ג.

  2. פירגה יקרה ערב טוב :lol:
    חייבת לספר לך הכנתי את המאפה , הוספתי מעט אגוזים
    יאמי מוצלח כמו תמיד וטעים smile
    אין עלייך יישר כוח
    והמון תודה יקירתי smile
    אוהבת לאה

  3. שלחתי את האתר לבתי באנגליה. הכינה כבר מספר מטעמים לבעלה האנגלי
    אהבו מאד את העוגה הכושית קוגל ועוד

    • אביבה,את נהדרת,איזה כיף שכולכם נהנים.
      חיבוק smile ותמשיכי להכין ולשתף אותי :lol:

  4. פירגה יקירתי בוקר טוב לך :lol:
    הכנתי את קוגל אטריות מתוקות – מעדן חלבי :lol: :lol: :lol:
    אין דבר כזה טעיםםםםםםםםםם
    :lol: תודה רבה לך ושנמשיך להנות יחדיו :lol:
    אוהבת מלא לאה smile

    • הוא נהדר לאה,טעים טעים.
      כיף שאהבתם וכיף ששיתפת אותנו.תודה רבה מקרב לב.

      הוספתי אותו ועוד מתכונים לקטגוריות של ראש השנה.

  5. שלום פירגה. האם אפשר לעשות גם עם אטריות בגודל בינוני? ודבר נוסף- כבר ניסיתי בעבר לעשות מתכון דומה, וברגע ששפכתי את הקרמל על האטריות הוא התגבש והתקשה ואז היה לי מאוד קשה לערבב את הכל. איך אפשר להמנע מזה?

    • מורן,להכין כפי שרשום אצלי.לא מכירה מתכונים אחרים.

      את הקרמל לצקת מיד כשהוא עדיין נוזלי על האטריות ה ח מ ו ת
      לערבב היטב

      בהצלחה smile

  6. לפירגה אני מניחה שלהרבה מהקוראות וגם מכינות את המתכון הנל יש בעיה עם המרגרינה האם יש תחליף אחר לדעתך בתודה ובאהבה גדולה אליך. שובה

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *