אירוח של אמצע השבוע וכולם החמיאו מאד.
אפיתי בתבנית הגדולה כך שהכמויות גדולות.
מצרכים:
800 גרם מדליוני תרד
200 גרם נודלס
5 ביצים
1/4 כוס שמן
1/2 כוס קמח תופח
2 בצלים גדולים קצוצים
250 מ"ל שמנת מתוקה 10%
200 גרם גבינה צהובה
200 ג' גבינה חמד 5%
מלח ופלפל שחור
לציפוי: 100 גרם אגוזי מלך גרוסים
אופן הכנה:
לטגן בשמן את הבצלים עד הזהבה
להפשיר את התרד במיקרו ולסחוט נוזלים
לבשל נודלס לפי הוראות היצרן
בקערה גדולה לשים את יתר המצרכים למעט אגוזים, ולערבב הכל ביחד
לשמן תבנית ענקית של התנור ולצקת את הבלילה.
לפזר את האגוזים ולכסות את התבנית בניר כסף ברפיון. אין צורך להדק.
לאפות כשעה בחום 175 עד שהמאפה יתייצב.
לפני הארוחה להסיר ניר לחמם ולהשחים את המאפה.
תהנו