מוקפץ מהיר ושווה
מצרכים:
300 גרם פרחוני ברוקולי מבושלים או מאודים
300 גרם אפונה רכה מבושלת או מאודה
בצל גדול קצוץ
4 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצים
כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית פפריקה חריפה
כפית כורכום
1/4 כפית כמון
מלח ופלפל שחור להשלמת טעמים
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל והשום בשמן
מוסיפים את הירקות להקפצה מהירה מתבלים מערבבים , טועמים ומשבחים וזהו.
"טיפים"
אני משתמשת במיני פרחי ברוקולי של סנפרוסט ובאפונה סנפרוסט.
מהיר וזמין ואפשר להכין כמה דקות לפני הארוחה.
ניתן לשלב עוד ירוקים טריים כמו: פטרוזיליה, כוסברה, שמיר ובצל ירוק.
ובהחלט אפשרי גם מעט אגוזים.
תהנו.