הכנתי את המאפה עם סימן שאלה גדול לגבי הפריזורה והטעם,אבל יצא מושלם.
כמה פשוט ככה יפה ובעיקר טעים. וגם אפשר פרווה- תמונה למטה
מצרכים:
6 קישואים גדולים מקולפים
3 ביצים טרופות במזלג
בצל גדול
3 כפות שמן
כף גדושה אבקת מרק פטריות
250 מ"ל שמנת מתוקה 10% ׁ(למטה יש תמונה של סויה פרווהׂ)
כוס מלאה פירורי לחם
מלח ובנדיבות פלפל שחור להשלמת טעמים
(מי שאוהב שמיר טרי , אז להוסיף 2 כפות, יוסיף המון טעם וארומה)
אופן הכנה:
לקלף את הקישואים ולפרוס לאורך ל-4 רצועות.לחתוך את הרצועות לפרוסות דקות.
לשים בקערה.
להוסיף כף אבקת מרק פטריות ולערבב היטב כדי שכל הקישואים יצופו
לטגן בצל קצוץ ולערבב את כל המצרכים והתיבול ביחד עם הקישואים.
לצקת לתבנית עגולה משומנת
לאפות בחום 175 כשעה או יותר עד שהקישואים יקבלו גוון זהוב חומי , והמאפה מתייצב כעוגה.
להגיש פושר עם צ'זיקי או כתוספת לכל ארוחה.
תהנו
מה אפשר במקום שמנת כדי שיהיה פרווה
צהריים טובים שולמית.
הוספתי למתכון למטה תמונה של סויה פרווה .
אגב,
במקרר יש מגוון גדול של תחליפי חלב פרווה. את יכולה להשתמש פה גם ביוגורט וגם בשמנת לאפייה ובישול.
אפשר להשתמש בחלב/קרם קוקוס. נותן סמיכות, טעם מתקתק, וכמובן פרווה. גם טוב להסמכת רטבים
בהחלט גוון נהדר פרווה
תודה
הכנתי עם רוטב שמנת בתוספת 4 גבינות. יצא נהדר!
נהדר. נקרא מאד טעים.
המשך יום נפלא