זה מה שהכנתי לאחותי לסוכה לערב החג
טעים ומזמין.
מצרכים:
6 גזרים די גדולים
4 כפות צימוקים לבנים. אם אין אפשר להשתמש בשזיפים מיובשים קצוצים.
בצל
5 כפות שמן איזה שיש בבית
3 כפות סילאן/דבש
1/4 כפית קינמון
3 כפות סוכר לבן/חום
(להוסיף בסוף אבקת מרק עוף או מלח רק עם צריך ולטעם אישי) הטעם המקורי צריך להיות מתוק.
אופן הכנה:
לקצוץ את הבצל
לקלף את הגזרים ולחתוך דק לפרוסות בגודל שווה.
להזהיב את הבצל ולהוסיף את כל המצרכים.
לבשל על להבה קטנה כשעה עם מכסה סגור.
מדי פעם לערבב בתוך הנוזלים שנוצרים בסיר.
בסוף לטעום ולשפר טעמים.
תהנו וחג שמח.
לא צריך מים?
אין צורך במים. המכסה סגור היטב, מדי פעם לערבב ומצטברים נוזלים מהתבשיל.
מאד מומלץ.טעים משהו.
חג שמח יעל.