הכינה נכדתי היפה אור שמבשלת ומכינה מעדנים.
מצרכים:
חבילה דפי אורז
4 או יותר תפוחי אדמה די גדולים
2 בצלים קצוצים
מלח ופלפל שחור.
שומשום לציפוי
הכנה:
לקלף ולבשל את תפוחי האדמה ולמעוך לפירה אפשר להשאיר קצת גושים.
לטגן 2 בצלים קצוצים ולהזהיב
להוסיף לפירה ולתבל במלח ופלפל שחור.
לקרר היטב.
לקחת דף אורז ולטבול אותו בדיוק 6 שניות במים פושרים ומיד להוציא למלא ולגלגל
כמו שמכינים בלינצ'ס.
לסדר את הגלילות על ניר אפיה משומן.
לרסס על כל דפי האורז שמן ולפזר שומשום.
לאפות בחום 160 מעלות עד שזהוב ונוטה לחום זה מוכן.
הערה: גם אם נראה לכם שדף האורז נשאר קצת קשה אחרי הטבילה לא לטבול ליותר זמן. הוא מתרכך.
תהנו.
כל כך אוהבת את המתכונים הקלים והקצרצרים האלה, וכשהם גם טעימים….המון תודה.
הי יקירתי,
זה אתר ביתי שאני מכינה אוכל למשפחה. לילדים ולנכדים. המתכונים שלי בקלי קלות וטעימים בד"כ בפי כל.
אני גם כבר קשישה מדי לנסות ל"פלצן" את האוכל. חהחהחהחהחה. הכי פשוט הכי טעים.
עד 120 פרריגה