מצרכים:
קילו בצק עלים מרודד
מלית:
4 תפוחי אדמה
200 גרם גבינת פטה בסגנון בולגרי מכל סוג – מפוררת
150 גרם גבינת קשקבל מגוררת מי שרוצה יכין עם עמק.
ביצה שלמה
2-3 כפות גבינה קוטג' או גבינת שמנת רזה
מלח ופלפל שחור לטעם.
אופן הכנה:
לקלף ולבשל את תפוחי האדמה. למעוך אותם כמו לפירה עם קצת גושים. להוסיף את הגבינות הביצה והתיבול.
אפשר להכין צורות או לשטח את הבצק בתבנית משומנת היטב. למרוח עליו את המלית.לכסות שוב בבצק עלים .
עדיף לאפות חצי אפייה את השכבה התחתונה לפני ששמים את המלית.
לציפוי:
ביצה טרופה עם קצת מים
שומשום
לאפות בחום גבוה 190 מעלות לא בטורבו.עד שרואים שהבצק שחום ומוכן.
תהנו.
מתכון מנצח יקירה.
חג שבועות שמח לך ולמשפחתך המורחבת
והמון בריאות טובה.
חיבוק וירטואלי
תודה מירי יקרה, חג שמח וטעים. חולה על החג הזה. הכל טעים הכל……
פירגה יקרה.
חבל שאני לא מקבלת איזכור בתיבת האימייל שלי ששלחת לי תגובה. רק אם אני נכנסת לאתר שלך אני רואה את תגובתך. חג שבועות שמח לך ולמשפחתך המורחבת.
מירי יקרה, אני שולחת לבן שלי את ההודעה. אולי הוא יצליח לסדר.
חג שבועות שמח