ללא טיפת שמן, אין שמן במתכונים שלי. בכלל.
מותר להשתמש בירקות סנפרוסט.
כשיצאתי מבית חולים לפני שבוע באמת מדוכאת ועצובה, לא חלמתי שיקרה לי משהו שישנה את חיי.
בבית חולים פגשתי סטודנט לרפואה, תזונאי בעברו ומתמחה לרפואה היום,
שהחליט לקחת אותי תחת חסותו ולנסות לעזור לי איפה שאחרים קצת נכשלו. התורה שלו לקוחה מתזונת הדור החדש של ד"ר מקדוגל, ד"ר מייקל מקרגר ועוד רופאים שניסו והמליצו. הוכיחו שיש תוצאות אמיתיות.
שינוי אורח החיים שלי אמור לסדר לי קצת את ה"נפש" העצובה שלי ובתקווה שדלקת הפרקים שלי תיחלש.
תזכורת קצרה לתורה: ללא שמן בכלל מכל סוג וזן .
היום לארוחת צהריים הכנתי את המרק ואני משתפת אתכם.
מצרכים:
בצל גדול קצוץ
2 כוסות עדשים ירוקות
2 כוסות שעועית לבנה סנפרוסט
2 כוסות אפונה ירוקה
תוסיפו מים לפי הסמיכות שאתם רוצים .
מלח ופלפל שחור ועוד תבלינים לפי טעמכם.
אופן הכנה:
שמים את הבצל הקצוץ במחבת ומאדים בלי שמן עד שמשחים.
שמים בסיר את כל המצרכים כולל התיבול שבחרתם.
מבשלים כחצי שעה.
תאכלו עם לחם מחיטה מלאה ותהנו.
תהנו.