מיריק 1 730x410 - תבשיל בשר ואורז

תבשיל בשר ואורז

מיריק 576x1024 - תבשיל בשר ואורז

המצרכים 6 מנות :

700 גרם כתף בקר חתוך לקוביות. מוסיפים גם עלה דפנה+3 גרגרי פלפל אנגלי וכף תבלין צלי בקר.

לבשל מכוסה במים כשעה וחצי או יותר, עד שהבשר ממש מוכן ורך.

להוציא את הבשר לקערה. לסנן את הנוזלים. ולשמור אותם להכנת האורז.

שמים בסיר  5 כפות שמן ומטגנים 3 בצלים גדולים קצוצים עד להזהבה. מוסיפים גם 3 גזרים מקולפים חתוכים לעיגולים  או גפרורים.

מוסיפים 5 שיני שום קצוצות

כפית כמון

כפית קינמון

1/2 כוס כוסברה או פטרוזיליה קצוצה

כפית כורכום

להשלמת הטעם להוסיף פלפל שחור ומעט אבקת מרק עוף או מלח

מערבבים ומוסיפים לסיר:

1/2 1 כוסות אורז פרסי קלאסי + השלמה מהנוזלים שהוצאנו מהבשר ל-3 כוסות.

מרתיחים ומבשלים 20 דקות על להבה הכי נמוכה עם מכסה תואם לסיר.

מערבבים את הכל ביחד ומגישים חם ומהביל לשולחן.

תהנו

2 תגובות על “תבשיל בשר ואורז

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *