![לחמניות תרד תפוחי אדמה זיתים וגבינה לחמניות בטטה פטריות11 4 - לחמניות תרד תפוחי אדמה זיתים וגבינה](https://pirge.co.il/wp-content/uploads/2021/06/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%A1-%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%98%D7%98%D7%94-%D7%A4%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA11-4.jpg)
בחושות ונהדרות
מצרכים בקערה:
1/2 כוס קמח תופח
בצל קצוץ מטוגן ב-4 כפות שמן
3 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים ומעוכים כמו ל"פירה"
בטטה בינונית מבושלת מעוכה כמו "פירה" – לא חובה
2 כוסות עלי תרד חלוט (שמים במים רותחים לדקה וסוחטים)
כוס מגוון גבינות כמו: פרמז'ן+קשקבל+קוטג'+עיזים(מה שיש בבית)
2 ביצים
4 עלי פטרוזיליה טרייה,קצוצים
4 כפות זיתים ירוקים פרוסים דק (אפשר מקופסה)
מלח+פלפל שחור
לערבב ואם הבלילה קשה להוסיף מעט חלב או יוגורט או עוד ביצה
לטעום ולשפר טעם.
להכין כ-15 תבניות מאפינס. לפזר בתבניות המאפינס פירורי לחם ולצקת מהבלילה 3/4 גובה
לאפות כ-35 דקות בחום 175 עד שישחימו מלמעלה.
טעים חמים אבל נחמד גם קר.
תהנו.