מצרכים לעוגה:
תבנית אינגליש קייק חד פעמית -משומנת
ביסקוויטים פתי בר בערך 16 יחידות
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה 38% = ס"ה 500 מ"ל
1/4 כוס חלב
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל = 80 גרם
1/2 כוס סוכר
גרודה מקליפת חצי לימון
500 גרם גבינה לבנה . אפשר 5% ואפשר אחוזים גבוהים
להרטבת הביסקוויטים:
כוס לימונדה (חצי לימון סחוט בכוס מים +2 כפיות סוכר)
אופן ההכנה :
מקציפים במיקסר את כל המצרכים ביחד עד למרקם של קרם אחיד.
משאירים 3 כפות קרם בצד לכיסוי הביסקוויטים שצצים מהעוגה.
יוצקים לתבנית את הקרם ומיישרים.
טובלים את הביסקוויטים טבילה קצרצרה בלימונדה ומטביעים אותם שורות שורות לאורך העוגה (4 שורות)
מכסים את הביסקוויטים הגלויים ב-3 כפות הקרם שנשאר בצד. לא חובה לכסות הרמטי כיוון
שהשכבה העליונה תהיה למעשה התחתית של העוגה,כי הופכים אותה לפני ההגשה.
מקפיאים את העוגה ולפני ההגשה מפשירים כחצי שעה. הופכים אותה על מגש נאה . כל אחד יקשט כיד הדמיון.
תהנו
נשמעת עוגה טעימה ביותר,
שאלתי היא – מה הכמות של השמנת המתוקה? אצלנו יש קופסאות גדולות וקטנות.
תודה על עוגות מהממות שלך.
גליה ערב טוב,
אני שמחה שאת אוהבת. תודה רבה.
הוספתי את הכמות של השמנת במתכון. שזה 500 מ"ל.
תודה על ההערה