מצרכים ל-12 מאפינס:
5 תפוחי אדמה מבושלים בלי קליפה
2 בצלים קצוצים
6 כפות שמן
3 ביצים
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
100 גרם בולגרית מעודנת מגוררת
גביע יוגורט
כפית טימין יבש
מלח ופלפל שחור
כפית פטרוזיליה יבשה (תבלין)
לקישוט: לפזר מעל כל מאפינס פטרוזיליה יבשה ופפריקה
אופן הכנה:
מטגנים את הבצלים בשמן עד להזהבה
שמים בקערה ומוסיפים את יתר המצרכים . לערבב .
אם הבלילה דלילה מדי,להוסיף כף או שתיים קמח מכל סוג
לשפר טעמים.
לצקת לתבניות מאפינס
לקשט בפפריקה ובפטרוזיליה יבשה
לאפות בחום 170 כ-30 דקות
לבדוק שהמאפה זהוב ונוטה לגוון חום
תהנו
פירגה יקרה, האם ניתן להכין כפרווה, אם כן – מה החומרים?
הי לאה,יקירה
במקום הגבינות והיוגורט תוסיפי 2 כפות טחינה או חומוס אפשר גם מוכנים לאכילה…… במידה ויצא רך מדי תוסיפי גם כף או שתיים קמח מכל סוג.
תכיני ותהנו.