מצרכים בקערת המיקסר:
500 גרם גבינה לבנה , רצוי אחוזי שומן גבוהים.
כוס חלב
מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38%
1/2 כוס סוכר – ניתן להמיר 1/2 כמות בסילאן תמרים
שקית אינסטנט פודינג וניל (האבקה) = 80 גרם
להקציף את כל המצרכים שבקערה לקרם .
להוסיף :
2 כוסות של עוגיות שבורות לחתיכות
וגם פירורי שוקולד מקופלת,מריר או אחר (כ-50 גרם) ורצוי גם 2-3 כפות ליקר פירות שיש בבית
לערבב בכף ולטעום. לשפר טעם. לצקת לתבנית אינגליש קייק או ל-8 -10 קוקוטים אישיים.
להצמיד ניילונית ולהקפיא לכמה שעות.
לפרוס מנות,לקשט כל מנה בשערות חלבה, וזירזופי טחינה גולמית וסילאן.
"טיפים"
1. אפשר לשלב בגלידה: פירות יבשים,דבדבנים,צימוקים,סוגי אגוזים,סוגי עוגיות בסקויטים שבורים,ופלים,חתיכות שוקולד בטעמים,מרשמלו וכו'………….
2. יש להוציא את הגלידה מהפריזר כחצי שעה לפני ההגשה
תהנו.