ביין חדש 1 640x410 - תפוחי עץ ממולאים אפויים מפנקים

תפוחי עץ ממולאים אפויים מפנקים

ביין חדש - תפוחי עץ ממולאים אפויים מפנקים

קינוח חגיגי מתפוחים גרנד

קולפים רק מסביב לתפוח פס אחד של חצי ס"מ ( מונע בקיעתו של התפוח בזמן האפיה)משאירים את הקליפה.

מנקים את פנים התפוח אבל משאירים בסיס ושוליים.

מכינים מלית לפי בחירה אישית:

שברי אגוזים:צימוקים:שוקולד צ'יפס לבן:חלבה:מרשמלו: בסקויטים שבורים:בוטנים לא מלוחים:פירות יבשים קצוצים:

שמים בקערה את מה שבחרתם ואהבתם.

מוסיפים: טיפה מיץ לימון סוכר קינמון ודבש.

מערבבים.

ממלאים את התפוחים במלית.

מסדרים אותם עם הפתח למעלה בתבנית פיירקס בצורה צפופה.

שמים על כל תפוח מעט חמאה.     אפשר ספריי שמן.

ממלאים את התבנית ביין מהול במים אני שמה גם סוכר,טועמת שיהיה טעים.

גובה היין עד חצי מגובה התפוחים.

אפיה בחום 175 מעלות. לא מכוסה.

בודקים אחרי 25 דקות. התפוח צריך להיות רך.

מגישים עם גלידה או קצפת

תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *