
בתוספת סלט ירקות ארץ ישראלי
שמכיל את כל הירקות שיש לנו.
מצרכים:
2 בטטות בינוניות בערך 700 גרם
חלמון ביצה
בצל קצוץ
1/2 1 כוסות פטריות
כף קמח או קמח מצה (ניתן להוסיף עוד לפי הצורך)
מלח ופלפל ואפשר לתבל בנוסף,בכף אבקת מרק פטריות
פטרוזיליה (2 עלים אם אוהבים)
הכנה:
מבשלים או אופים בטטות בלי קליפה. אפשר לפרוס על צלחת משומנת ולאפות במיקרו.
מטגנים את הבצל בכפית שמן ומזהיבים
מוסיפים פטריות ומטגנים ביחד 2 דקות
מוסיפים בטטות מעוכות גס
מערבבים את כל המצרכים ואם צריך מוסיפים עוד קצת קמח לפי הצורך
טועמים ומשפרים
רצוי להוסיף ממגוון הגבינות שיש לכם במקרר. הכל מתאים.
ממלאים תבניות מאפינס סיליקון ואופים כ-30 דקות בחום 175 מעלות
מקררים היטב לפני שהופכים את התבניות
תהנו.