בתוספת סלט ירקות ארץ ישראלי
שמכיל את כל הירקות שיש לנו.
מצרכים:
2 בטטות בינוניות בערך 700 גרם
חלמון ביצה
בצל קצוץ
1/2 1 כוסות פטריות
כף קמח או קמח מצה (ניתן להוסיף עוד לפי הצורך)
מלח ופלפל ואפשר לתבל בנוסף,בכף אבקת מרק פטריות
פטרוזיליה (2 עלים אם אוהבים)
הכנה:
מבשלים או אופים בטטות בלי קליפה.
מטגנים את הבצל בכפית שמן ומזהיבים
מוסיפים פטריות ומטגנים ביחד 2 דקות
מוסיפים בטטות מעוכות גס
מערבבים את כל המצרכים ואם צריך מוסיפים עוד קמח לפי הצורך
טועמים ומשפרים
ממלאים תבניות מאפינס סיליקון ואופים כ-30 דקות או עד שהחלק העליון משחים
מקררים היטב לפני שהופכים את התבניות
"טיפ" ניתן להוסיף גבינות
תהנו.