קלי קלות מהירה וטעימה
4 בצלים גדולים פרוסים הכי דק שאפשר במג'ימיקס.
1/4 כוס שמן
3/4 כוס מים פושרים מעורבבים עם כף גדושה אבקת מרק פטריות
4 ביצים שלמות גדולות
1/4 1 כוסות קמח מצות מסונן פעמיים ( אפשר גם קמח רגיל=כוס אחת מלאה)
שקית אבקת אפיה
כף סוכר חום
פלפל שחור ומלח
אופן הכנה:
הבצלים פרוסים הכי דק שאפשר במג'ימיקס. שמים במחבת ומוסיפים את הסוכר ומערבבים כדקה.
טועמים שיש מספיק פלפל ומלח. מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים. יוצקים לתבנית.
אפשר לקשט את פני הפשטידה בתבלינים צבעוניים: פפריקה,תבלין שמיר/פטרוזיליה.
חום התנור 170. אפיה כשעה ועשרים דקות או לפני הצורך.
תהנו