מאפינס קפה תמר עם נטיפי שוקולד
מצרכים בקערה:
3/4 כוס שמן
כוס משקה מוכן של נס קפה (כפית גדושה) מעורבב היטב בחלב/מים פושרים
2 ביצים מוקצפות במקצף יד
כף דבש
לערבב ולהוסיף:
1/2 2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
1/4 כפית אבקת סודה לשתיה
1/4 1 כוסות סוכר
6 תמרים מג'הול קצוצים
לערבב ביחד.
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות –להכניס למג'ימיקס עם להב הפ ל ד ה ולרסק לפירורים
(לא שוקולדצ'יפס)
להוסיף לקערה ושוב לערבב.
למלא 3/4 גובה המאפינס.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום 175 כ-30 דקות
כשמוכן להוציא ומיד להבריש עם 1/4 כוס מים מהברז+כף דבש או סילאן.
לצנן היטב ולהוציא מהתבניות.
להגיש עם אבקת סוכר וזילוף דבש.