תמר 33 2 730x410 - מאפינס קפה תמר בנטיפי שוקולד

מאפינס קפה תמר בנטיפי שוקולד

תמר 33 1 - מאפינס קפה תמר בנטיפי שוקולד

מאפינס קפה תמר עם נטיפי שוקולד

מצרכים בקערה:

3/4 כוס שמן

כוס משקה מוכן של נס קפה (כפית גדושה) מעורבב היטב בחלב/מים פושרים

2 ביצים מוקצפות במקצף יד

כף דבש

לערבב ולהוסיף:

1/2 2 כוסות קמח

שקית אבקת אפיה

1/4 כפית אבקת סודה לשתיה

1/4 1 כוסות סוכר

6 תמרים מג'הול קצוצים

לערבב ביחד.

200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות –להכניס למג'ימיקס עם להב הפ ל ד ה ולרסק לפירורים

(לא שוקולדצ'יפס)

להוסיף לקערה ושוב לערבב.

למלא 3/4 גובה המאפינס.

לאפות בתנור שחומם מראש בחום 175 כ-30 דקות

כשמוכן להוציא ומיד להבריש עם 1/4 כוס מים מהברז+כף דבש או סילאן.

לצנן היטב ולהוציא מהתבניות.

להגיש עם אבקת סוכר וזילוף דבש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *