עוגת שיש שקדים ושוקולד
תבניות מתאימות: 2 אינגליש קייק, תבנית עגולה מספר 26, תבנית מלבנית 27X33
המצרכים בקערה גדולה:
2 כוסות שקדים טחונים דק מאד כמו קמח
2 כוסות מים (ניתן להמרה) אפשר לשלב יין או מיץ
3 כוסות קמח תופח
2 קורטים של אבקת סודה לשתיה
כוס שמן
3 ביצים טרופות במזלג
3/4 1 כוסות סוכר
אופן הכנה:
לערבב בכף עץ לתערובת אחידה
לצקת לתבנית 1/2 מהבלילה
לבלילה שנשארה בקערה להוסיף:
200 גרם שוקולד מריר מומס או 3 כפות מ ל א ו ת שוקולד השחר/נוטלה
לערבב היטב לתערובת אחידה
לצקת בכפית גושים על פני כל העוגה באופן שווה
וליישר .
לאפות בחום 175 כ-30 דקות או לפי הצורך.
לבדוק בשיטת הסכין בכמה מקומות.
לזרות אבקת סוכר או להגיש עם סירופ שוקולד
אם העוגה משחימה מדי אחרי 30 דקות ועדיין רכה, יש לכסותה בניר כסף עד תום האפיה.
תהנו