גם ללא גלוטן 1 730x410 - תבשיל פסטה בתנור

תבשיל פסטה בתנור

גם ללא גלוטן 768x1024 - תבשיל פסטה בתנור


תבשיל פסטה אפויה בתבנית
מצרכים:
400 גרם פסטה בורג (אפשר ללא גלוטן)
150 גרם פטריות חתוכות
300 גרם תרד קפוא או טרי קצוץ
בצל גדול קצוץ
3 ביצים
100 גרם גבינה מלוחה
מלח, פלפל שחור
אופן הכנה:
לבשל 400 גרם פסטה בורג עד שמוכנה (לבשל לפי ההוראות שעל האריזה)
לטגן בווק או סיר גדול ושטוח את הבצל
כשהבצל מזהיב להוסיף את התרד, הפטריות  ולטגן דקה
להוסיף את הפסטה , הגבינה  והתבלינים
לערבב,לטעום ולשפר טעמים
לצקת לתבנית 27X33 לשמן מלמעלה לפני הכנסה לתנור.
לכסות בניר אלומיניום ולאפות כ-40 דקות
תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *