תבשיל טעים במיוחד
מצרכים:
חצי קילו טחון מהצומח
3 תפוחי אדמה שלמים עם קליפה
2 בצלים קצוצים קטן
כמון, כורכום, פפריקה חריפה ומתוקה,טיפה קינמון מלח ופלפל שחור.
אופן הכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה על קליפתן ובשלמותם, 20 דקות. סוגרים להבה ומצננים.
שמים במחבת עמוקה 3 כפות שמן זית ומשחימים את הבצל.
מוסיפים את תפוחי האדמה וכשהם מטוגנים,מוציאים לקערה.
באותה מחבת מקפיצים את הטחון מהצומח 5 דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה והתבלינים ומקפיצים.
טועמים ומשפרים טעם מכל התבלינים שרשומים.
ניתן להכין עם רסק עגבניות ספייסי ולהגיש על אורז.פשוט מכינים בנפרד רסק טעים ובסוף יוצקים על התבשיל.
תהנו.