1 730x410 - מוקפץ טחון מהצומח עם תפוחי אדמה מטוגנים

מוקפץ טחון מהצומח עם תפוחי אדמה מטוגנים

1024x768 - מוקפץ טחון מהצומח עם תפוחי אדמה מטוגנים

תבשיל טעים במיוחד

מצרכים:

חצי קילו טחון מהצומח

3 תפוחי אדמה שלמים עם קליפה

2 בצלים קצוצים קטן

כמון, כורכום, פפריקה חריפה ומתוקה,טיפה קינמון מלח ופלפל שחור.

אופן הכנה:

מבשלים את תפוחי האדמה על קליפתן ובשלמותם,  20 דקות. סוגרים להבה ומצננים.

שמים במחבת עמוקה 3 כפות שמן זית ומשחימים את הבצל.

מוסיפים את תפוחי האדמה וכשהם מטוגנים,מוציאים לקערה.

באותה מחבת מקפיצים את הטחון מהצומח 5 דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה והתבלינים ומקפיצים.

טועמים ומשפרים טעם מכל התבלינים שרשומים.

ניתן להכין עם רסק עגבניות ספייסי ולהגיש על אורז.פשוט מכינים בנפרד רסק טעים ובסוף יוצקים על התבשיל.

תהנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *