קרמבו מצופה במוס שוקולד
5 דקות עבודה לקינוח משגע
מצרכים:
תבנית אינגליש קייק
3/4 כוס חלב – אפשר פרווה
מיכל שמנת מתוקה להקצפה – אפשר פרווה
שקית אינסטנט פודינג וניל/אחר בכל טעם שאתם רוצים
3 כפות גדושות ממרח נוטלה/השחר
קצת ליקר קפה / תמצית רום – לא חובה
4 קרמבו שלמים בכל טעם שתבחרו
אופן הכנה:
במיקסר מקציפים: שמנת מתוקה עם חלב ופודינג לקרם
מוסיפים את הנוטלה וקצת ליקר (אם רוצים) וממשיכים להקציף לאט שיתערבב.
יוצקים 3/4 כמות לתבנית אינגליש קייק
מסדרים לאורך 4 קרמבו שלמים ולוחצים אותם טיפונת פנימה
מכסים ביתר הקרם.
אפשר להקפיא כשעתיים כדי שכל העסק יהיה יציב ואז לשחרר ולהפוך לצלחת הגשה.
תהנו