.jpg - עוגת פירורים נוסטלגית

עוגת פירורים נוסטלגית

d7a4d799d7a8d795d7a8d799d79d d7a9d79c d7a4d7a2d79d 800x600 2 - עוגת פירורים נוסטלגית

הפירורים של פעם – עוגה מיוחדת כיאה לעוגות נוסטלגיות.

תבנית עגולה משומנת 26

הכנה וצילום:שיר123

מצרכים לבצק:
200 גרם מרגרינה / חמאה רכה בטמפרטורת החדר
1/2 2 כוסות קמח תופח
כוס סוכר
לפורר עם האצבעות עד שיתקבלו פירורים ולהוריד כוס וחצי הצידה.
להוסיף לכוס וחצי שהורדנו עבור הצ י פ ו י , חצי כוס אגוזים שבורים גס והם ישמשו לפירורים.

ליתר הבצק (בלי האגוזים) להוסיף:
מיכל שמנת חמוצה
סוכר וניל
ביצה שלמה
לערבב עם כף לבצק דליל.
לשטח עם הכף בתבנית עגולה ולאפות כרבע שעה(חצי אפיה) לקרר.

ניתן למלא במגוון מליות ותוספות לפי בחירה.

מלית תפוחים שמים בסיר:
8 עד 10 תפוחי עץ "גרנד" מקולפים, פרוסים , כף קינמון, 3 כפות סילאן תמרים, 3 כפות סוכר חום +כף חמאה לבחוש מדי פעם עד שיתקרמלו ויקבלו צבע אדום. לקרר.
על הבצק החצי אפוי למרוח קונפיטורה אדומה ולסדר את פרוסות התפוחים למעלה. (בלי נוזלים עודף נוזלים לסנן).
לפזר על התפוחים את הפירורים עם האגוזים ששמרנו בצד.
לאפות בחום 175 מעלות כ-35 דקות או עד הזהבה יפה של הפירורים. תגדילו את התמונה כדי לראות.

להגיש עם אבקת סוכר למעלה. אפשר להוסיף בין התפוחים עוד שברי אגוזים
תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *