ממצרכים שיש בבית תכינו את הנקניק ושמרו בפריזר לשעת מתיקות
שמים בסיר קטן:
1/4 כוס יין מתוק
5 כפות סירופ שוקולד מוכן
2 כפות שוקולית
100 גרם שוקולד מריר בקוביות
1/2 כוס סוכר
תמצית ליקר תפוז/שוקולד/אמרטו
תמצית רום / שרי אם יש
על להבה קטנה מערבבים כל הזמן עד לקבלת קרם
מוסיפים 1/2 חבילה מרגרינה/חמאה וממיסים בבחישה.
מי שלא רוצה להוסיף חמאה/מרגרינה יכול להמיר ב-2 כפות טחינה גולמית ויתקבל טעם חלבה.(את הטחינה לא צריך לבשל)
מפוררים גס 3- 2 כוסות בסקוויטים
ומוסיפים את הקרם ,פירות יבשים קצוצים ומיני אגוזים
מערבבים ויוצקים על ניר פרגמנט שמפזרים עליו אבקת סוכר
מגלגלים לצורת נקניק (נעזרים בהידוק עם הניר) . מפזרים מעל אגוזים / קוקוס
מקפיאים עם הניר
מפשירים כשעה לפני ההגשה.פורסים ונהנים.
תהנו