עמיתי 1 730x410 - עוגת פתי בר שכבות וניל שוקולד

עוגת פתי בר שכבות וניל שוקולד

עמיתי 1024x768 - עוגת פתי בר שכבות וניל שוקולד

עוגת ביסקוויטים ריבת חלב וניל מצופה שוקולד

מצרכים:

תבנית מספר 28 עגולה עם חישוק.

2 שרוולי פתי בר וניל או שוקולד

לרוטב של הביסקוויטים:

1/4 כוס מים פושרים

1/2 כוס חלב

כפית אבקת נס קפה

כף סוכר

מצרכים לקרם:

1 קופסה אינסטנט פודינג ריבת חלב ס"ה 80 גרם

1 קופסה אינסטנט פודינג וניל          ס"ה 80 גרם

2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה ס"ה 500 גרם

מיכל גבינה סקי לבנה חלקה במשקל 750 גרם

1/2 כוס חלב

3/4 כוס סוכר

מצרכים לקרם שוקולד לציפוי העוגה:

1/2 כוס חד פעמית עם שמנת מתוקה

300 גרם שוקולד נוטלה במיכל

אופן הכנה:

מתחילים עם הקרם שוקולד לציפוי:

מרתיחים 1/2 כוס שמנת מתוקה ומוסיפים אליה את השוקולד. מכבים את הלהבה ומערבבים לקרם אחיד.

שמים בצד.

מערבבים את מצרכי הרוטב וטובלים את הביסקוויטים טבילה מהירה וזריזה שלא ייספגו את הרוטב.

לסדר שכבה בתחתית של התבנית (אפשר לשבור ביסקוויטים בשביל לסדר יפה)

להקציף במיקסר את כל מצרכי הקרם.

לחלק בעין את הקרם ל-3.

חלק אחד לשים על תחתית הביסקוויטים.

לכסות בביסקוויטים טבולים קלות ברוטב

מעל לסדר שכבת ביסקוויטים שניה

מעל לביסקוויטים לשים עוד חלק מהקרם.

לסדר שכבה ביסקוויטים שלישית

לכסות ביתר הקרם

לצפות מעל הכל בקרם השוקולד החמים

להכניס לפריזר לשעה שעתיים

אפשר לקשט כיד הדמיון.

רצוי לשמור במקרר .

שעה לפני ההגשה לשים בפריזר שיהיה קל לחתוך.

תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *