עוגת תפוזים ענקית עם שוקולדצ'יפס
הכמויות של העוגה מתאימות לתבנית הגדולה של התנור או
ל-3 תבניות אינגליש קייק.
מצרכים:
6 ביצים גדולות
3/4 1 כוסות סוכר
כוס שמן קנולה
1/2 1 כוסות מיץ תפוזים
1/2 3 כוסות קמח רגיל
2 שקיות אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל או ליקר תפוזים/ליקר פירות
3/4 כוס שוקולדצ'יפס ומי שרוצה יכול לשים יותר.
אופן הכנה:
להקציף ביחד את הביצים והסוכר עד שיתקבל נפח בהיר וסמיך.
להוסיף לסירוגין את יתר המצרכים (קצת מהיבשים וקצת מהרטובים)
לשמן את התבניות ולצקת רק 1/2 מגובהם כי העוגות תופחות מעבר לתבנית.
לפזר מעל לבלילה את השוקולד ולנער טיפה את התבניות שהשוקולד ישקע קלות.
לאפות בטורבו בחום 175 מעלות כ-35 דקות.
כמובן לבדוק עם קיסם או סכין שהעוגות מוכנות.
אפשר לצפות באבקת סוכר.
תהנו.