- בקערה אחת
- תבנית מלבנית 27 X 33
- מצרכים לתחתית בצק:
- 200 גרם מחמאה – לשים במיקרו כ-20 שניות
- 5 כפות סוכר
- שקית סוכר וניל
- 2 חלמונים — החלבונים ישתלבו עם הגבינה
- כפית קינמון
- 2 כוסות קמח תופח (לבדיקה כוס חד פעמית ) למדוד
- ללוש לבצק נעים ולשטח בתבנית
- לאפות בחום טורבו 170 מעלות 25 דקות ולקרר
- מלית גבינה מכינים באותה קערה של הבצק ללא שטיפה אפילו אם יש קצת בצק שנדבק
- קילו וחצי גבינה לבנה 5 אחוז
- גביע שמנת חמוצה
- 2 כפות קורנפלור
- 2 כפות קמח תופח או רגיל
- חבילה אינסטנט פודינג וניל
- 2 שקיות סוכר וניל מעורבב עם כוס סוכר
- 2 חלבונים ועוד ביצה שלמה
- כוס חד פעמית מלאה צימוקים צהובים קטנים
- כשהבצק קצת קר לצקת את הגבינה ולהכין את הפירורים
- פירורים קריספיים לציפוי באותה קערה שערבבתם את הגבינה אפילו אם נשאר קצת גבינה – אין צורך לשטוף
- 1/4 כוס שמן קנולה
- 1/4 כוס סוכר
- כוס קמח רגיל
- לא ללוש. לפורר בין האצבעות עד ליצירת פירורים בגדלים שונים
- אפשר להוסיף כל פעם קצת קמח ולהמשיך לפורר עד לקבלת פירורים לא סימטריים
- לפזר באופן שווה את כל הפירורים על הגבינה
- לאפות שוב עוד 25 דקות עד שהפירורים יקבלו גוון חום בהיר
- לקרר ולשמור במקרר.
- תהנו