עוגת גבינה רזה בפירורים

DSCF8882 - עוגת גבינה רזה בפירורים

  • בקערה אחת
  • תבנית מלבנית 27  X 33
  • מצרכים לתחתית בצק:
  • 200 גרם מחמאה  –  לשים במיקרו כ-20 שניות
  • 5 כפות סוכר
  • שקית סוכר וניל
  • 2 חלמונים — החלבונים ישתלבו עם הגבינה
  • כפית קינמון
  • 2 כוסות קמח תופח     (לבדיקה כוס חד פעמית  )  למדוד
  • ללוש לבצק נעים ולשטח בתבנית
  • לאפות בחום טורבו 170 מעלות 25 דקות ולקרר
  • מלית גבינה מכינים באותה קערה של הבצק ללא שטיפה אפילו אם יש קצת בצק שנדבק
  • קילו וחצי גבינה לבנה 5 אחוז
  • גביע שמנת חמוצה
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות קמח תופח או רגיל
  • חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 2 שקיות סוכר וניל מעורבב עם כוס סוכר
  • 2 חלבונים ועוד ביצה שלמה
  • כוס חד פעמית מלאה צימוקים צהובים קטנים
  • כשהבצק קצת קר לצקת את הגבינה ולהכין את הפירורים
  • פירורים קריספיים לציפוי  באותה קערה שערבבתם את הגבינה אפילו אם נשאר  קצת גבינה – אין צורך לשטוף
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 1/4 כוס סוכר
  • כוס קמח רגיל
  • לא ללוש.   לפורר בין האצבעות עד ליצירת פירורים בגדלים שונים
  • אפשר להוסיף כל פעם קצת קמח ולהמשיך לפורר עד לקבלת פירורים לא סימטריים
  • לפזר באופן שווה את כל הפירורים על הגבינה
  • לאפות שוב עוד 25 דקות עד שהפירורים יקבלו גוון חום בהיר
  • לקרר ולשמור במקרר.
  • תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *