אני כל כך אוהבת את הבצק הזה , שהכנתי לו קטגוריה נפרדת עם המון מתכונים נהדרים.
קישור למתכונים:
http://pirge.co.il/category/מאפים-מבצק-גבינה-ללא-שמרים
היום הכנתי סינרולי שוקולד בבצק הגבינה.
מצרכים לבצק:
שמים בקערה
200 גרם מרגרינה רכה/חמאה
1/2 כוס סוכר
250 גרם גבינה לבנה רכה
1/2 2 כוסות קמח תופח ומשאירים עוד בצד ללישה
לשים בצק נעים ורך ושמים במקרר לשעה.
מחלקים ל-2 ומרדדים עלה מלבני גדול
מורחים את כולו בממרח שוקולד , מכל סוג
מגלגלים וחותכים לפרוסות עבות של 3 ס"מ.מניחים בתבנית גדולה על ניר אפיה במרווחים ,כי הם מתרחבים מאד באפייה.
מחממים תנור לחום 175 ואופים כ-25 דקות עד שמתחילים לקבל צבע חום עדין.
בגלל שהבצק גבינתי לא לאפות יותר מדי .
הכמות שהכנתי 20 יחידות
שומרים בקופסה סגורה במקרר.מפרידים בין השכבות בניר אפיה כדי שלא יידבקו.
תהנו
נראים נפלא
תהנו! :lol:
תודה אילנתיתוש
ראית במאקו? שמו מתכונים שלי
nana10.co.il/Article/?ArticleID=797200&pid=54
תהני
למה הכוונה גבינה לבנה רכה? אפשר גבינה 5%?
תודה מראש
ברור שכן.גבינה לבנה 5% מצויין.
בהצלחה
האם אפשר לחלק מהסינרולים למרוח ריבה, פודינג וניל, וכמובן שוקולד למריחה, על למנת להעשיר את המבחר של 20 היחידות. תודה לתגובתך….. ;) :P
ציפי,ברור שכל מלית טעימה. גם מלית גבינה מעולה. תכיני ותהנו
בוקר טובושבת שלום לך יקירה!
פתחתי בבוקר את המחשב בתקווה למצוא מתכון מענין לשעת איכות עם נכדתי.מעולה!!
בנוסף רציתי את עזרתך -כמדומני שנתת לפני זמן מה מתכון לכבדים עם ערמונים מחפשת ומחפשת
ועדין לא מצאתי .
אשמח לעזרתך!! המון תודות!
אלה באהבה.
הנה הכבדים בערמונים:
http://pirge.co.il/עופות/צלי-כבד-עוף
וגם:
http://pirge.co.il/אירוח/כבדי-עוף-מתקתקים-ברוטב-ערמונים-וסילאן
תהנו ובקר מקסים לך ולנכדה.תהנו.
פירגה שבת שלום,
אני כל כך נהנת מהאתר שלך, מתמוגגת וחוזרת אל מיומנות הבישול בזכותך. תודה. אתמול חגגנו ארוחה שלמה שנשאה את דגל פירגה. כרובית אפויה, עוף באננס, קציצות נימוכות ואורז. הילד בן ה16 שעושה טובה ואוכל משהו טרף 6 פולקע והתענג. לא פשוט למצוא בשבילו משהו חדש. אני מודה לך מקרב לב. וכבר הולכת להכין את הסינרול :lol:
דפי יקירתי
תודה על המחמאות. אם תוכלי להבא לרשום מתחת למתכונים שהכנת את התגובות הנרגשות שכולם יראו.
התגובות חשובות לי מאד.תודה.
בהצלחה בסינרול ואם תוכלי לרשום תגובה מתחת למתכון של הסינרול.
חיבוק ליום נפלא וטעים
לפריגה שבת שלום הבצק של הסינרולים יש שתים וחצי כוסות קמח הקמח זה חוץ מהקמח שבצד לגלגל
לאה את צריכה להוסיף קמח עד שהבצק נוח ללישה ולרידוד על השיש.
בהצלחה
כבר מעצם הקריאה הסינרולים האלה טעימים.
אני חושבת שממרח נוטלה יעשה עמן צדק.
תודה :P
בהחלט נוטלה טעים.אני הכנתי עם ממרח קקאו.יצא טעים.
פירגה שלום,
נראה מעולה, מדי פעם אני מחפשת מתכון חדש ואל האתר שלך עולה אצלי בפייבוריט בר
הפשטות של המרכיבים וההכנה במתכונים שלך עושים את זה הכי טוב ופשוט …
אכין את הסינרולים בשבוע הבא לשבת, אך היה מעניין להכין עם מילוי גבינה
תוכלי לרשום את המתכון למילוי גבינה?
שבת שלום
גלית
:P
גלית תודה רבה
בבקשה:
http://pirge.co.il/עוגות-ועוגיות/עוגות-גבינה-אפויות-במגוון-טעמים/סהרוני-טוב-טעם-גביניות-מתוקות
המשך טעים ומהנה
שלום, פירגה,
האם אפשר למלא במילוי של עוגת שמרים רטובה וטובה?
האם אפשר לקבל רעיונות נוספים למילוי?
תודה
ערב טוב :lol:
כל מלית לא דלילה תתאים . אם המלית דלילה צריך להסמיך אותה עם אגוזים,פירורי עוגיות וכו'……
הנה כל המליות שיכולות להתאים:
http://pirge.co.il/טחינה-מתכונים-עם-טחינה/מליות-מתוקות-לבצקים-שונים
בהצלחה
איך חותכים את הנקניק ככה שהעוגיות יצאו כאלה יפות ועגולות?
נראה מושלם! :eek:
מירית ערב טוב
אם את רוצה אותם מושלמים תקררי אותם היטב לפני הפריסה.
בהצלחה ותהנו מהם.הם נפלאות. תודה.
האם, במרשם הזה, אפשר להמיר את הסוכר בכמו סוכר?
שרה בקר טוב
את הבצק תכיני בכלל בלי סוכר כי המליות ללא סוכר מאד מתוקות וזה מיותר. אם את רוצה בכל זאת להמתיק את הבצק אז ממש קצת.
כך אני עושה. לא ממתיקה בכלל
בהצלחה
לגבי הגבינה- גבינת שמנת תתאים פה?
תודה
שיר בקר טוב
צריך גבינה קשה כמו טוב טעם או כנען.
הצעה:
תסמיכי את גבינת השמנת עם אינסטנט ןתכיני את השבלולים בתבניות מאפינס,לפחות כך הגבינה לא "תברח"
בוקר טוב פירגה
אם זכרוני אינו מטעה אותי פעם נתקלתי במתכון שלך של מאפינס שוקולד עם גבינה אם תוכלי לתת לי קישור למתכון הזה אודה לך היינו בחו"ל והילדים שלי אכלו בסטראבקס מאפינס כאלו ונזכרתי שפעם נתקלתי במתכון שנראה בדיוק כמו של סטארבקס אצלך
תודה ויום טוב
אורלי הי,את יכולה להכין גם במאפינס את אלה:
http://pirge.co.il/גלוטן/עוגת-גבינה-בנגיעות-שוקולד-השחר-לפסח
את אלה:
http://pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/פשטידת-גבינה-משויישת-קטנה-ומטריפה
או אלה:
http://pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/פשטידת-שוקולד-גבינה
תבחרי ותכיני כל פעם משהו ותהנו
תודה רבה!!
פירגה שלום האם אפשר להשתמש בבצק זה כבסיס לפאי ?
ליאת אין לי מושג באמת.
בוקר טוב הכנתי את העוגיות וזה טעיםםםםםם תודה
רחלי יקרה
לבריאות ותהנו
חג עצמאות שמח
פירגה היקרה,
הסינרולים יצאו מעולים… כחולת צליאק (רגישה לגלוטן), החלפתי את קמח תופח בקמח קונדיטור נטול גלוטן + אבקת אפיה. הבצק יצא מעולה.
עוף באננס עכשיו בתנור, אחזור לדווח בהמשך…
תודה, ושבת שלום
רוזיש ערב טוב חמדתי
שמחתי לקבל מחמאות על הסינרולים ואני מקווה שכך גם תהיה התגובה על העוף באננס.
תהנו ושבת שלום
העוגיות יצאו מעולות, בצק מצויין.
דרך אגב כשיש לך הערה כמו הבצק הכי טוב או כל חוות דעת חיובית, אין דבר כזה שלא אנסה את המתכון.
גאולה בקר טוב ותודה רבה על המחמאות
קבלי את כל המאפים שלי עם הבצק הנפלא הזה (פחות או יותר אותם מרכיבים)
http://pirge.co.il/category/מאפים-מבצק-גבינה-ללא-שמרים
תהני וחג שמח
היי פירגה, אני רוצה להכין אבל יש לי שאלה:
האם הבצק יוצא אחרי האפיה רך כמו שמרים רטובה או שצריך לשים במיקרוגל תמיד לפני שאוכלים כדי שיתרכך קצת ?
אני מתכוונת שנניח אחרי 4 שעות אפיה ללא מקרר , האם צריך עדיין לחמם מס' שניות ?
אין צורך בכלום.זה בצק גבינה מרענן וטרי
פירגה יקרה
חג שמח לך ולמשפחתך. אני משערת שאתם כרגע מנפנפים ליד המנגל. איזה מזג אויר נהדר
יש לנו היום :lol:
אני מאוד רוצה להכין את המתכון הנ"ל אולם אנו לא מחסידי המרגרינה\חמאה
האם אוכל לעשותו עם שמן ?? ואם כן אז באיזו כמות ? :?
סימה עם שמן לא יצליח ויצא יבש.
חג שמח לכולכם
הי,
נראה מעולה!
מה דעתך על הכנת הבצק הנ"ל מגבינת עיזים?
לטובת הנמנעים ממוצרי חלב פרה?
מיכל,אם זו גבינה במירקם כזה אז כן
הי
חלק מהבצק מילאתי בשוקולד וחצי עשיתי כמו בורקס עם חתיכה של גבינה מלוחה בתוכו- יצא מעולה!
לא נשאר להקפאה…
דניאלה ערב טוב,
אני בטוחה שלא נשאר להקפאה, הסינרולים האלה טעימים ברמות קשות.
תודה רבה לך על הפירגון וההמלצה.
שלום פירגה
תודה על כל שפע המתכונים.
אין לי גבינה לבנה. האם אפשר להשתמש ביוגורט יווני סמיך? הוא סמיך ומוצק.
תודה.
תודה לך.
אפשר.
בהצלחה ויום טוב.
מתכון קל ונפלא !
עשיתי אתמול – עלה אחד מרחתי בממרח שוקולד נוטלה. על העלה השני – ריבת תות שדה ומעליה מעט קוקוס ונטיפי שוקולד. את הכל חתכתי לפרוסות כמו בהסבר שלך. מיותר לציין שעד הבוקר לא נשאר כלום…
תודה רבה רבה. אני נהנית להכנס לאתר שלך וכל הזמן מתפעלת משלל הרעיונות והיצירתיות.
שבת שלום ושוב תודה
בקר טוב דקלה ויופי של תגובה על המתכון.שיהיה אחלה של שבוע נפלא וטעים.
אז ככה…………,
סינרול שוקולדה
מענינת וטעימה.
אבל…..לא דומה
לצילום המצורף למתכון…….
פחות יפה
יותר שטוחה.
בפעם הבאה
נקווה ל"הופעה" יפה יותר.
תודה.שבת שלום.
אסתי,להבא תכיני אותם יותר שמנים "ומלאים" . כנראה שהם היו "רזים" מלכתחילה.
תהנו מהמטעמים שהכנת לשבת ושבת שלום
פירגה בוקר טוב
אני רוצה להכין עם הילדים בגן כעוגיות שבלולים. אני רוצה שייצאו יותר קטנים האם אפשר לחלק את הבצק ל 3 חלקים?
האם הגבינה צריכה להיות בטמפרטורת החדר או קרה מהמקרר?
שירה שלום
אין בעיה להכין יותר קטנים והגבינה יכולה להיות מהמקרר.
תהני עם הקטנים ושיהיה לכם טעים.
תודה פירגה שיהיה לך חג שמח :lol:
הי פירגה
אני רוצה להכין את הסינרולים האלו
רק שאלה לפני כן – האם שמנת חמוצה יכולה להחליף את הגבינה במקרה הזה?
אשמח לתגובתך
הדס
הדס,לדעתי אפשר אבל המרקם יהיה שונה. בהצלחה
אז הנה אני שוב כדי לדווח
יצא מצוין גם עם שמנת חמוצה.
השילוב של השוקולד עם הבצק גבינה מקסים בעיני
אגב, אני נהנית כל הזמן מהמתכונים שלך ולא גומרת להכין אותם, גם אם אני לא חוזרת לדווח על כל אחד ואחד.
תודה יקירתי!
הדס חמודה,בקר אור ונפלא לך.
תודה רבה וחיבוק להמשך יום מתוק , עם המון שקט ושלווה