d7a7d795d7a7d795d7a1 d7a4d7a8d797 - עוגת קוקוס על בסיס מים

עוגת קוקוס על בסיס מים

d7a7d795d7a7d795d7a1 d7a4d7a8d797 1 - עוגת קוקוס על בסיס מיםעוגת קוקוס בחושה על בסיס מים וטעימה במיוחד תבניות: 2 אינגליש קייק או עגולה 26 משומנת

ניתן לצ'פר את העוגה בתוספות כמו: שוקולדצ'יפס, דובדבנים מסוכרים, צימוקים,אגוזים ועוד….

מצרכים בקערה גדולה:
2 כוסות קוקוס
2 כוסות מים מהברז
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
וניל לטעם
כוס שמן
3 ביצים טרופות במזלג
3/4 1 כוסות סוכר
לערבב במקצף ידני לתערובת אחידה
לאפות בחום 175 כ- 40 דקות בטורבו. או בתנור רגיל.
לבדוק אחרי 30 דקות ואם העוגה משחימה מהר,יש לכסותה ברפיון בניר כסף ולהמשיך לאפות עוד 10 דקות.

לבדוק בעזרת קיסם שהעוגה כבר מוכנה.

שידרוג: כאן הוספתי לבלילת העוגה 3/4 כוס דובדבנים מתוקים

d7a7d795d7a7d795d7a1 d793d795d791d793d791d79f 300x225 - עוגת קוקוס על בסיס מים

עוגת קוקוס דובדבן-פירגה

תהנו

117 תגובות על “עוגת קוקוס על בסיס מים

  1. פירגה בוקר טוב
    פתרת לי את הבעיה איזו עוגה להכין לשבת
    נפלאאאאאאאאאאאההההההההההה עכשיו יצאה מהתנור, הריח נפלא שמתי מיץ תפוזים במקום מים
    תודה smile smile smile smile smile smile

    • ריקה יקרה smile העונג שלי ושמחתי שחזרת לעדכן אותנו.
      תהנו מהעוגה ומסופ"ש טעים ;)

      • דפנה שמחתי לקבל את התגובה שלך.
        אנא, להבא כתבי את התגובה שלך למטה אחרי כל התגובות.פשוט קשה לי לאתר אותך כשהתגובה לא במקום. תודה smile

      • איריס יקרה
        תודה וכיף ששיתפת שאהבתם.
        אנא,להבא רשמי את התגובה למטה אחרי כל התגובות הקיימות.
        תודה ושבוע נפלא לכם smile

  2. הבוקר שלי לא מתחיל בלי לראות מה עשית היום,אני שוקלת לעבור לגור לידך.אפשר לאפות בסיר פלא?

    • ג'קי חמודה :lol:
      סיר פלא מושלם . תשמני את הסיר עם טחינה גולמית במקום עם שמן.
      בהצלחה ותהנו smile

  3. :lol: :lol: גם אני יעבור לגור לידך חחחחחחח :twisted: את מלאה מתכונים שבאה לאכול הכול בסוף ניהיה דובים..תחדשי משהו גם לללא סוכר כי גונבת מהמתוק..טוב ננסה לשבת.

    עשיתי את השטרודל בפעם השניה יצא שונה. אולי בגלל שנשאר בתנור בלילה.?? :x :x

    • הבולגריה smile יש כבר די הרבה מתכונים בלי סוכר.
      תנסי עוד אתרים או בגוגל.לא חסר.
      smile העיקר מצב רוח טוב ובריאות smile

  4. היי !
    למרות שאני לא כותבת בזמן האחרון ,אני רוצה לומר לך שאני מנסה את כל המתכונים.
    וכמובן כולם מעולים אין עלייך!

    • דלית,הסילאן זה להגשה כאופציה.

      את יכולה לזלף סירופ שוקולד או אבקת סוכר .
      אני בחרתי לזלף סילאן.

      זירזפתי על העוגה כשהעוגה היתה קרה לפני ההגשה .

  5. היי פירגה יקרה
    השאלה שלי על המרשם ששלחת לי לעגת בננה
    אני רוצה להכין למחר והשאלה שלי האם אפשר לשלב קוקוס ואיך אני עושה את זה??.
    להמיר במשהו או רק להוסיף וכמה??. :lol:

    • ג'נט יקרה בקר טוב
      כיוון שלא הכנתי כך, ,אני יכולה רק לאלתר לך בתקווה שיצא טעים כמו שאני מדמיינת לי ;)

      תחליפי כוס אחת של קמח בכוס אחת של קוקוס
      בהצלחה smile

  6. היי, גם אני מצטרפת לאילו שרוצות לגור לידך,וכמובן להכירך. איזה כיף לפתוח את המחשב בבוקר ולצפות במתכון של פירגה, מתכון של הצלחה smile ת.ו.ד.ה. לך smile

    מתכוונת להכין עוגה זאת לשבת הקרובה ניראת יפייפיה וללא ספק טעימה. זאת עוגה של פירגה. smile

    יום נפלא לך ופורה ביצירותייך.

    • ציפי,ברוכה הבאה לקלאב שלנו smile . שתמשיך להיות לכולנו שכנות טובה לפחות וירטואלית smile
      יום נפלא גם לך smile

  7. פירגה יקרה
    הבת שלי אוהבת עוגות בחושות
    והנה הוספת לרשימה עוד אחת
    אכין אותה לשבת תודה smile smile

  8. שלום, פירגה.
    מצטערת על השאלה וגם על המיקום… לא יודעת לאן להיכנס כדי לשאול ואת הרי אשפית מטבח ענקית ;)
    ניסיתי פעם להכין שוקולד בתבניות של צורות שונות. לא הצלחתי להמיס אותו בצורה שיהיה נוזלי מספיק כדי להיכנס לתבנית, וככל שהמשכתי הוא התקשה ונעשה פירורי.
    מה הדרך הטובה ביותר? בן מארי? מיקרוגל? להוסיף משהו? [באותה הזדמנות מתסכלת ניסיתי את הכול]

    תודה תודה ויומצוין!
    אה, כן… האתר שלך מדהים.

    • ההיא,הכי טוב למלא 1/2 מחבת במים ולהרתיח אותם
      את השוקולד לחתוך קוביות ולהכניס לקערית פיירקס (לא להוסיף לשוקולד כ ל ו ם)
      שהקערית תעמוד במים הרותחים על להבה קטנה מאד עד שהשוקולד יימס מאליו.
      מדי פעם את יכולה לבחוש עם כפית.
      בהצלחה smile

      • לקח לי קצת זמן לחזור, אבל תודה רבה!!!
        ינוסה בהזדמנות הקרובה.

        יומצוין!

  9. וואו, פירגה……………..שיחקת אותה!
    אני מתה על קוקוס, עוגה כלבבי, בהחלט תנוסה לכבוד השבת

    תודה אישה יקרה!

    רחלי.ג. smile

  10. לא להאמין! המתכונים שלך כל כך טובים טעימים ולא פלצנים.

    שבת שלום ותודה רבה לך

    • כן תבנית קוגלהוף מסיליקון רגילה
      תקררי היטב לפני שאת מוציאה אותה מהתבנית.
      smile

  11. פירגה יקרה,
    לא הגבתי מעולם וזה ממש אנוכי מצידי, כי אני נהנית כל כל מהמתכונים
    שלך וכל יום מעבירה את המתכון לתיקיה. כאשר ביתי שיצאה לחיים עצמאיים
    שואלת שאלה לגבי מתכון מסויים אני אומרת "כנסי לפירגה תמצאי את כל התשובות".
    תודה רבה רבה את נהדרת, יצירתית וכל מתכון שלך מצליח בגדול. :lol:

    • כוכי מקסימה
      תודה לכן smile זה מאד משמח אותי ומרגש אותי לקרוא .ואת לא אנוכית.יש המון נכנסים אנונימיים לאתר.
      אני שמחה כשמגיבים . לאור התנועה שבאתר אני יודעת שהכל בסדר ושרק ימשיך כך.
      שלך,פירגה smile

  12. אחלה. ינוסה בהקדם עם תחליף סוכר. שמעתי מחברה נטורופטית שעל אף שקוקוס הוא שומן רווי הרי שהוא מאד מוסיף לבריאות האדם, ומומלץ. נראה בכיף

  13. ממממממממש טעים מאוד וניתן להוסיף כל מה שמתאים לזה ….
    אני חולה על קוקוס……
    תודה :P

    • מלכה , נכון חמודה
      ואם תרשמי את המילה:קוקוס במנוע החיפוש של האתר תגלי מגוון גדול של מתכונים מהבסיס של העוגה הטעימה הזו.
      לבריאות וסופ"ש נפלא לכם smile

    • ליאת,לא קנית עם הוראות שימוש?
      בכל אופן,כדאי לשמן.
      תבניות מאפינס אני לא משמנת אבל תבנית סיליקון כדאי לשמן ולקמח .(לנער את העודפים)
      לקרר את העוגה לגמרי לפני שמתחילים לשלוף אותה החוצה. עוגה חמה/פושרת תישבר.
      בהצלחה smile

  14. בוקר טוב פירגה,
    הכנתי אותה ביום שישי בדיוק לפי המרשם רק שהוספתי נטיפי שןקןלד
    במקום דובדבנים ויצא מ ע ו ל ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
    עוגה רכה,וטעימה מאוד. בדבר אחד אחד את לא מפתיעה, הכל יוצא
    מדוייק וטעים להפליא.
    תודה רבה רבה ויום נפלא.

    • כוכי תודה מתוקה
      אני מאד שמחה שהעוגה יצאה מושלמת.
      שילוב קוקוס ונטיפי שוקולד זה חלומי בעיני.
      המשך טעים smile

  15. פירגה
    את העוגה גם אפיתי ליום ההולדת של בתי
    הוספתי במקום מים מיץ תפוזים ויצא נהדר
    תודה smile

  16. אני נאמנה לעוגת קלמנטינות שלך ובכל אופן כל מתכון שלך מצליח …. מדהים …. האתר שלך כבר ידוע אצל כל העובדים אצלנו וכל אחד ניסה משהו אחר אפילו הגברים שבהם עשו את העוגת שוקולד גבינה שיצאה מעולה – בקיצור אנחנו עושים פה תחרות ממתכונים שלך כל יום מישהו אחר מביא משהו תודה :lol:
    smile

  17. תאפי ב- 26 כי העוגה גדולה
    בודקים בעזרת סכין. מחדירים את הסכין לפחות ב-2 מקומות עד למטה.רק כשהסכין יוצאת לגמרי יבשה העוגה מוכנה.
    עדיף שתכסי את העוגה כמו שכתבתי עם ניר כסף ותמשיכי באפיה. smile

    • לילי יקרה תודה רבה ותהנו.
      כיף שהכנת למשפחה ושכולם נהנים
      שבת שלום

  18. שלום לכולם.
    ראיתי את העוגה בפורום מתכונים והחלטתי לנסות.
    התוצאה היתה טעימה מאוד . אני מאוד ממליצה וגם חברותי לעבודה אהבו.

    • ואואואווו תודה רבה מקרב לב.איזה יופי שהכנת ושנהנתם. מקווה שתמשיכי להכיר ולהכין מהאתר שלי עוד מטעמים.
      שלך,פירגה

  19. חיפשתי הבוקר עוגה מהירה לארוחת בוצר של יום העצמאות. ניסיתי עם שינויים קלים: קמח 70% מלא במקום קמח רגיל, חלב במקום מים, 3/4 כוס שמן (נגמר לי הבקבוק והתעצלתי לפתוח חדש…), 11/2 כוסות סוכר קנים. למרות השינויים יצא מעולה! תודה וחג עצמאות שמח.

    • פשוט נהדר שלמרות השידרוגים יצאה טעימה.
      תודה על השיתוף וחג עצמאות שמח smile

  20. פירגה עוגה מעולה, המרתי חלק מהמים במיץ לימון שלם והוספתי גם את הקליפה המגוררת. שידרגתי גם בשתי כפות גדושות של ממרח תמרים. תודה!

    • הי אנושקה
      נפלא. תודה שחזרת לשתף אותי.
      זו עוגה שאפשר להשתולל עם הדמיון ולגוון אותה בשלל גיוונים. חלק מהגיוונים שאני עשיתי כבר באתר.
      תהנו smile

  21. בוקר טוב,
    האם אפשר לערבב במיקסר? והאם אפשר לגרד לתוך התערובת שוקולד? תודה

  22. הוספתי לה שידרוג כמו שכתבתם שוקוחד צ'יפס אבל הם נחתו למטה אולי תוכלי לעזור לי ולהגיד לי למה????

    • אני אופה תמיד בחום 175 אלא אם רשום אחרת.

      או שתאפי על החום שאת אופה את העוגות הבחושות שלך בתנור שלך.
      בהצלחה

  23. העוגה נראית כל כך טוב ואני אוהבת קוקוס, רק שקצת מלחיץ אותי לשים 2 כוסות מים…..אפשר אולי במקום לשים מיץ תפוזים? תודה על תשובתך ויש לך אתר נ פ ל א אני מכינה ממנו המון דברים והכל נהדר!!! :lol:

    • מיכל,אם את מכירה את המתכונים שלי אין סיבה להילחץ .
      להכין ולהנות.
      בהצלחה

  24. פירגה יקרה בוקר טוב וחג חנכה שמח רציתי להחמיא ולשבח אותך על המתכונים הנהדרים שלך אני מאוד אוהבת לבשל ולאפות ומאז שהכרתי את האתר שלך המחשב צמוד אליי וכל יום חמישי אני מוציאה מתכונים חדשים לשבת כמובן שכולם נהנים משלל הדברים יישר כח המשיכי להפתיע

    • צילה חמודה,תודה רבה והמשך נפלא ביחד.
      תודה רבה לך על המחמאות לאתר.
      חג שמח וטעים לך.

  25. יש לי צנצנת של דובדבנים בסירופ (נראה לי שקוראים להם דובדבנים חמוצים בסירופ) האם אפשר לשים בעוגה הזאת לדעתך?

  26. פירגה שלום
    אני מאוד אוהבת את האתר שלך ומכינה ממנו הרבה מתכומים.
    הוצאתי כרגע את העוגה מהתנור היא נראת לי קצת יבשה אפשר לפזר עליה קצת אבקת סוכר, למה בתמונה היא נראית שונה וצבעונית?
    תודה שולה

    • שולה,להבא תאפי אותה פחות 5 דקות. אולי בתנור שלך זה פחות זמן.

      שמתי אבקת סוכר וזילפתי הרבה מייפל.

  27. הכנתי את העוגה עם מיץ אננס במקום המים ( היה לי בבית ולא היה לי מה לעשות איתו ) והורדתי מעט מהסוכר – יצאה מדהים !! תודה על כל המתכונים – את מדהימה !!!

    • טובה,נהדר. כל נוזל יתאים להחלפת הטעמים בעוגה.
      המשך טעים ותהנו מהעוגה.

  28. הכנתי את העוגה מקמח כוסמין וכל שאר המרכיבים ללא שינוי (אה, ושוקולד מעל.. ;) ויצאה טעימה מאד!
    תודה רבה על המתכונים הנהדרים שלך!!..

  29. מעולה!!! :lol:
    תודה! :P
    עשיתי מקמח 70% מלא, ועם חצי מהכמויות, סתם כי לא היה לי מספיק קוקוס. הוספתי תפוח חתוך קטן ויצא מדהים! אפיתי ב 2 תבניות אינגליש קייק קטנות. יאמי!
    עכשיו צריך להיזהר לא לחסל לפני שבת, שיישאר משהו לאורחים!
    שבת שלום אישה טובה! smile

  30. בזכות העוגה הנהדרת הזאת (שהפעם בתי בת ה 12 הכינה) שהגיעה לקידוש בבית הכנסת בראש השנה, עוד שכנה שלי תקבל קישור לאתר הנפלא שלך! ;)
    שנה טובה והמון תודות ו smile

    • אנה יקרה
      שירבו השמחות בביתכם.
      תודה שאת מעבירה את האתר שלי הלאה.זה כיף שכולם נהנים.
      שנה נפלאה לכולכם.חג שמח.

  31. פירגה בוקר טוב
    בתמונה זה עם תבנית עם חור ( או סיר פלא?) האם אפשרי לעשות בסיר פלא? ואז האם צריך לשמן וגם לקמח- כדי שהיא גם תצא החוצה? או ששימון יספיק- או שלמתחילים כמוני עדיף פשוט תבנית עגולה רגילה למניעת צרות בהמשך.?

  32. תישמעי – תמיד כשאני ניתקעת בלי מצרכים לעוגה בבלוג שלך אני מוצאת מתכונים פשוטים שגם כשאין כלום בבית אפשר להכין עוגה ניפלאה
    אחלה בלוג פירגה כל הכבוד על היצירתיות :lol:
    אור-לי

    • אור לי בקר טוב
      תודה על הפירגון והמחמאות לאתר שלי.
      אני חושבת המון על איך להכין מכלום אוכל טעים.זה חשוב לכולנו :lol:
      בריאות ואהבה smile

  33. פירגלה
    איזה טעים!
    קצת חששתי לשים שתי כוסות מים אבל סמכתי עלייך!
    איזו רכות והסירופ ככה קצת נוזל לו בתחתית , מדהימה!!!

    • דידי יקרה,
      ברור שאפשר לסמוך. אלה עוגות שאני מכינה שנים.
      באהבה גדולה ושבת שלום לכם

  34. ברגע זה אני עושה את העוגה מאמינה שתצא מוצלחת כמו כל העוגת שלך מוצלחות גמר חתימה טובה אני מוכרת עוגות נפלאות :lol: smile

  35. פירגה שלום
    אני מוזמנת לחינה משפחתית י sad ש אפשרות את העוגה להעביר לאפות במנז'טים
    בבקשה אם יש לך רעיונות.מה לאפות.לחינה אשמח
    תודה

    • הי רחלי,לא מכירים אצלינו במשפחה חינה.
      לגבי עוגות בחושות.תמיד ניתן להכין אותן כמאפינס ולהיפך.
      smile

  36. תודה פירגה
    האמת אצלינו אין חינות אבל אחיינית שלי מתחתנת עם טונסאי
    והם עושים ערב של פשטידות בורקסים ועוגות
    לובשים כמו במימונה גלימות ומורחים את החינה ממרח מצמחים על היד מבפנים
    זה ברכה
    ויש שמים חאלקום על האצבעות לחתן ולכלה שיהיה מתוק
    רק בשמחות אצלינו כולנו אמן

  37. חג שמח פירגה!
    אחרי שחברה המליצה בפסח להחליף את הקמח בעוגות הרגילות בחצי קמח תפו"א וחצי קמח מצה, רצתי היום לנסות את זה דבר ראשון על העוגה הנפלאה הזו שלך. יצאה פיצוצית ממש כמו בחמץ! שווה! הוספתי חצי חבילת שוקולד מריר מומס מעל וזה עוד יותר שדרג.
    חג כשר ושמח לכולם!

    • הי אנה,תודה שחזרת לעדכן ולשתף.
      איזה יופי שיצא טעים.אני ממש שמחה בשבילכם.
      לבריאות והמשך חג שמח לכולכם smile

  38. ב"ה
    פירגה יקרה
    הכנתי את עוגת הקוקוס עם כמה שידרוגים,
    בחצי מכמות הקמח השתמשתי בקמח 70%,
    הוספתי צימוקים מושרים ביין,כוס מיץ תפוזים,
    יצאה עוגה נ ה ד ר ת!!!
    כמה שהיא פשוטה להכנה – ככה טעימה!
    הבעיה היחידה – שאני מקוה שישאר משהו לשבת……
    תודה רבה פירגה
    שבת שלום ומבורך, מלא שמחה ונחת! smile smile

    • הי מלי יקרה,
      נקרא נפלא. תודה רבה.
      ככה, כל פעם תמירי את התוספות והנוזלים,ותהיה לך עוגה חדשה וטעימה.
      לבריאות ושבת שלום לכולכם smile

  39. הי פירגה. ברצוני להכין את העוגה ואין לי בעיה שתהיה חלבית. האם כדאי להמיר את המים בחלב? שאלה נוספת, האם צריך לשים סירופ מעל? בתגובות כתבת ששמת מייפל. זה ייצא טוב גם בלי? תודה רבה!!

    • הי שר יקרה.

      לא ניסיתי עם חלב. תנסי אולי להמיר רק כוס אחת. תראי איך יוצא?

      הסירופ לטעמך. אפשר להגיש ליד את הבקבוק ומי שרוצה שיוסיף לו על המנה. אבל לא חובה.
      smile

    • הי,
      175 מעלות כ-40 דקות. אם העוגה משחימה מלמעלה מהר מדי,יש לכסותה ברפיון בניר כסף ולהמשיך לאפות.
      לבדוק בעזרת קיסם אם העוגה מוכנה.

להגיב על שר לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *