d79cd799d79ed795d79f d79bd791d795d7a98 - לימונים חמוצים וגם לימון ננסי כבוש

לימונים חמוצים וגם לימון ננסי כבוש

 

d79cd799d79ed795d79f d79bd791d795d7a98 - לימונים חמוצים וגם לימון ננסי כבוש
אפשר לזלול מיד ולא לחכות
וזה מאמא שלי,אז איך לא יהיה טוב?
לכבוד עונת הלימונים הרי לפניכם הדרך הפשוטה
להכנת לימון חמוץ בבית.
ההכנה ל-6-8 לימונים טריים:
שוטפים את הלימונים ומורידים קצוות
חותכים ל-2 וכל חצי פורסים לפרוסות דקות
שמים בקערה את כל פרוסות הלימונים
ומוסיפים:
2 כפיות פפריקה מתוקה
כפית גדושה מלח רגיל
כפית פפריקה ח ר י פ ה
כף מלאה שמן
מערבבים היטב ודוחסים לצנצנת של נס קפה גבוהה ( של 200 גרם)
סוחטים לימונים טריים וממלאים את הצנצנת 1/2 מגובהה במיץ לימון
מוסיפים 3-4 כפות מים
מנערים היטב את הצנצנת
טועמים ומשפרים אם יש מה. הכמויות בדוקות לטעמינו.
טעים טעים לזלול מיד או לאחסן במקרר
כל פעם שמוציאים את הצנצנת להתענג על הלימונים, תהפכו ותנערו בעדינות את התכולה.
תהנו
הצעה נוספת ללימון ננסי:
דליה חולון
77.124.51.48

icon redface - לימונים חמוצים וגם לימון ננסי כבוש יש לי הצעה ללימון הננסי ,הכל עניין של טעם. גם לי בגינה יש עץ כזה ואני מכינה ממנו לימונים כבושים.מאוד טעים ופיקנטי מתאים לבישול עם דגים עוף , וגם כממרח על כריך עם כלתוספת שרוצים,חלבית,בשרית אבוקדו וכיד הדמיון.חוצים את הלימונים ,מכינים קערית עם מלח דק ועוד קערית עם פפריקה מתוקה וחריפה ביחס של חצי כוס פפריקה מתוקה עם שתי כפיות פפריקה חריפה טובלים את פני הלימון במלח מעבירים לתערובת הפפריקות ומניחים בתוך צנצנת זכוכית עם מכסה הרמטי שתכיל את כמות הלימון.סוגרים את הצנצנת ומניחים על השיש למשך שבועיים בערך.ולמקרר . נשמר המון זמן .הלימון מוציא את המיץ של עצמו. אפשר לנער את הצנצנת רק אחרי ארבעה או חמישה ימים כדי שכל הלימונים יהיו בנוזל. טיפ- אפשר להכניס את הלימונים המוכנים למעבד מזון ולרסק אותם בפולסים ואז השימוש בהם יותר נוח וקל. : icon redface - לימונים חמוצים וגם לימון ננסי כבוש

22 תגובות על “לימונים חמוצים וגם לימון ננסי כבוש

  1. הי,

    הגעתי לאתר שלך דרך חיפוש אוכל לילדים.
    התאהבתי בכל המאכלים האחרים ומידי פעם אני נכנסת לחיפוש אחר מתכון חדש.
    אנחנו יצאנו מהארץ בשליחות במסגרת עבודתו של בעלי.
    האוכל שלך מחמם את הלב, ומזכיר לנו את הארץ.

    אני מברכת אותך כל פעם מחדש.

    תודה רבה!!!!

  2. לאנונימית מחו"ל,תודה רבה.
    בהצלחה בשליחות ואם אני נוטלת חלק וגם קטן,שמזכיר לכם את הבית,אז אני מאושרת.
    תמיד תמצאי אצלי פינה חמה במיוחד בשבילך.
    שלכם,פירגה.

    • הי ארדי ערב טוב
      ואני נהנית לקרוא שכיף לך לשוטט באתר שלי.
      אם תכין משהו מהמבחר הגדול שמוצע כאן,תשתף אותנו,בכיף smile
      תודה :lol:

  3. הי
    עכן היכנתי את המתכון של הלימון הננסי מצורה קצת שונה מהמקור [פשוט רק חריץ על הלימון לאורכו]
    ויצא מעולה!!!הבעייה לצערי מלא גרעינים [מה לעשות] :twisted:

    • הי רותה
      לשטוף מספר פעמים במים רותחים ולהוציא כמה שאפשר את הגרעינים
      חג אורים שמח

  4. איזה יופי, בדיוק אני רוצה להכין לימון כבוש ונכנסתי לכאן במסגרת השיטוטים לחפש מתכון ונראה לי שהמתכון שלך מוצלח. אכין ואגיד לך איך יצא..בתקווה שיצא לי טעים, smile smile smile אז תודה ושבת מהנה לך פירגה. :P

  5. הי פירגה
    האם צריך לשמור את הלימונים במקרר עד שהם מוכנים או בחוץ כמו מלפפון כבוש?
    אודה לך על התשובה

  6. צריך לשטוף את הלימונים הנ נסיים במים רותחים לפני ההכנה?
    והאם לא צריך גם שום?

    • חנה יקרה,,
      זה המתכון שלי בלי ריסוק.

      מתכון ללימונים חמוצים
      מתכון חדש משופר וטעים טעים
      אפשר לזלול מיד ולא לחכות
      וזה מאמא שלי,אז איך לא יהיה טוב?
      לכבוד עונת הלימונים הרי לפניכם הדרך הפשוטה
      להכנת לימון חמוץ בבית.
      ההכנה ל-6-8 לימונים טריים:
      שוטפים את הלימונים ומורידים קצוות
      חותכים ל-2 וכל חצי פורסים לפרוסות דקות
      שמים בקערה את כל פרוסות הלימונים
      ומוסיפים:
      2 כפיות פפריקה מתוקה
      כפית גדושה מלח רגיל
      כפית פפריקה ח ר י פ ה
      כף מלאה שמן
      מערבבים היטב ודוחסים לצנצנת של נס קפה גבוהה ( של 200 גרם)
      סוחטים לימונים טריים וממלאים את הצנצנת 1/2 מגובהה במיץ לימון
      מוסיפים 3-4 כפות מים
      מנערים היטב את הצנצנת
      טועמים ומשפרים אם יש מה. הכמויות בדוקות לטעמינו.
      טעים טעים לזלול מיד או לאחסן במקרר
      כל פעם שמוציאים את הצנצנת להתענג על הלימונים, תהפכו ותנערו בעדינות את התכולה.
      תהנו

      תנסי כמו שרשמתי.מאד טעים..
      בהצלחה smile

  7. חיפסתי איך לכבוש לימונים ננסיים והגעתי אלייך והשיטה שלך מצאה חן בעניי כשאכין אכתוב לך תודה

להגיב על על יוסף לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *