מרנגים בתבניות מאפינס מסיליקון – ניתן למלא בשלל מליות לפי בחירה
כ-20 מרנגים בתבניות מאפינס:
5 חלבונים
200 גרם קוקוס
3/4 כוס סוכר
ב מ י ק ס ר להקציף חלבונים וסוכר לקצף קשה
להוסיף בתנועות עטיפה את הקוקוס
מי שלא אוהב קוקוס ימיר באגוזים/שקדים טחונים.
לשים כף או קצת יותר בתבנית מאפינס ס י ל י ק ו ן ולסדר צורה של צלוחית
לחמם תנור לחום 170 ולאפות כ-15 דקות או עד שמזהיב ומוכן
לצנן ולמלא בגלידה/קרם וניל גבינה,קצפת ופירות ולצפות בסירופים שונים.
תהנו.
חשבתי שלא תביאי מתכון להיום,
וזה לא דורש מאמץ בכלל ;)
מה עושים עם החלמונים,
חג שמח
באהבה גדולה נירית
תשמרי במקרר למצייה
חג שמח
נראה טעים ומזמין ביססססס :lol:
בכיף ובאהבה
חג שמח
פירגה יקרה,
חג אביב שמח. :P
תודה על המתכונים הנפלאים
המככבים אצלנו בליל הסדר וימים אחרים :lol:
בריאות ואושר עם כל משפחתך
מאחלת רחל
רחל יקירתי
באהבה גדולה והמשך חג שמח לכולכם
:lol:
היי פירגה
אפשר להשתמש בסוכר חום במקום לבן למרנג?
תודה רבה וחג שמח!
אופיר ערב טוב
אף פעם לא הכנתי מרנג עם סוכר חום אבל…אם רוצים צבע אז מוסיפים קקאו/שוקולית
לילה טוב
הסיבה לשאלה היא חוסר בסוכר לבן בבית….. את חושבת ששווה לנסות?
תודה רבה!
הי אופיר
אני הייתי מנסה כי הגיונית,זה אפשרי למרות שאני לא בטוחה בתוצאה. לא ניסיתי עדיין עם סוכר חום.
פירגה זה רעיון פצצה!!! מרנג אופים בדרך כלל בחום נמוך יותר, ויותר זמן. האם הצלוחיות יוצאות "קשיחות" כמו מרנג, או שהן יוצאות רכות?
יצאו לי מעולה. טעים.
איזה מליות מתאימות? אני יודעת שיש קטגוריה כזו אצלך, אבל אני לא מצליחה לדמיין מה מתאים פה,חג שמח !!
בעיקר סוגי פירות וקצפת. את הקצפת אפשר לשלב עם מבחר אינסטנטים או גבינה לבנה.
אפשר למלא סוגי מוסים.
פירגה שלום,
חיפשתי שכבות מצות עם שוקולד. אני יודעת שצריך גם ביצים לזה והמתכון אבד לי.
יש לך מתכון כזה ?
אני לא מכינה עם ביצים:
http://pirge.co.il/טחינה-מתכונים-עם-טחינה/עוגת-מצות-קסטה-בשוקולד
http://pirge.co.il/חגים/פסח/עוגות-לפסח/עוגת-מצות-בקרם-סחלב-שוקולד
http://pirge.co.il/חגים/פסח/עוגות-לפסח/מצה-בשוקולד-–-חיתוכיות
חג שמח